Covit 19 oldum

• Konbuyu başlatan Zeynep Asel.60
  • Toplam 34 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep Asel.60 tarafından oluşturulan Covit 19 oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,870 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covit 19 oldum
Konbuyu başlatan Zeynep Asel.60
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kelemnur

İki Prenses Annesi 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 36+1 günlük hamileyim covit oldum çok korkuyorum bebeğe bişey olcak diye bu virüs de yenecek içecek şeyler nelerdir hastalığa karşı
Korkma canım geçmiş olsun bende hamile olduğumu bilmiyodum virüs oldum virüs ilaçları kullandım gecikmişti adetim eşime test yapicam eczaneye gitsene dedim yaptım çift çizgi çıktı virüslüyken özele gittim korktum o kadar ilaç kullandım o yüzden ultrasonda kese yoktu kan verdim kanda çıktı hamile olduğum virüs ilaçları kullandim sorun olurmu korkuyorum dedim doktora bişey olmaz kese de gözükmüyo daha yeni hamileligin dedi biraz uzun oldu kusura bakma canım virüslüyken iştah olmaz ama benim tam tersiydi çok yiyip iciyodum taze meyve sıkıp suyunu iciyodum hergün iki bardak çok su iç bal tüket sarımsak at ağzına ben hafif atlattım sırtım biraz agriyodu düşün bide halay cekiyodum odada tek başıma sıkılıyodum oyun havası açıyodum son zamanlara doğru da burnum akmaya başlamıştı her insan da bir olmuyo Allah şifa versin korkma iyi düşün her zaman dua et

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım geçmiş olsun bende hamile olduğumu bilmiyodum virüs oldum virüs ilaçları kullandım gecikmişti adetim eşime test yapicam eczaneye gitsene dedim yaptım çift çizgi çıktı virüslüyken özele gittim korktum o kadar ilaç kullandım o yüzden ultrasonda kese yoktu kan verdim kanda çıktı hamile olduğum virüs ilaçları kullandim sorun olurmu korkuyorum dedim doktora bişey olmaz kese de gözükmüyo daha yeni hamileligin dedi biraz uzun oldu kusura bakma canım virüslüyken iştah olmaz ama benim tam tersiydi çok yiyip iciyodum taze meyve sıkıp suyunu iciyodum hergün iki bardak çok su iç bal tüket sarımsak at ağzına ben hafif atlattım sırtım biraz agriyodu düşün bide halay cekiyodum odada tek başıma sıkılıyodum oyun havası açıyodum son zamanlara doğru da burnum akmaya başlamıştı her insan da bir olmuyo Allah şifa versin korkma iyi düşün her zaman dua et
Canımm burnun çok mu akıyordu ya bende 10 gündür hastaydım yeni yeni iyiyim test falan yapmadım ama burnum bildiğin gripti aşırı aktı dedim bu büyük ihtimal grip öyle olunca test de yapmadım

Berrazümra

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun bende atlatım çok şükür bebek iyi, korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.Bol bol su iç, Dr bana c ve d vitamini içmemi söylemişti. Bide doktoruma sorarak günde bir veye iki kere ıhlamur içtim biliyorsunuz bitki çayı hamilelikte yasak. Bal, limon, zencefil karıştırıp içtim.Zencefilide sorun doktorunuza, sarımsaklı yoğurt hergün yedim. Pekmezin içine limon sıkıp içtim. Sebze ve meyve bol bol tükedin bide doktor gerek duyarsa kan sulandırıcı verebiliyor. Stres yapmayın Rabbim şifa versin tez zamanda
Geçmiş olsun kan sulandırıcı kullandnız mı ? Doktorunuz vermediyse bile bebeğinizde herhangi bi sorun olmadı demi ? Bende şu an covıtım kan sulandırıcı kullanmıyorum çok ağırlaşırsam öyle verilecekmiş ama herkes bişey söylüyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun kan sulandırıcı kullandnız mı ? Doktorunuz vermediyse bile bebeğinizde herhangi bi sorun olmadı demi ? Bende şu an covıtım kan sulandırıcı kullanmıyorum çok ağırlaşırsam öyle verilecekmiş ama herkes bişey söylüyor
Senin nasıl geçiyor kuzum nerelerin ağrıyor kıyamam 😔kaç haftaliksin

Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkürler ederim ben normaldede kullanıyordum kan sulandırıcı hap, sizi en iyi Dr bilir takibinizi yapan o çünkü.Karantinam bitince kontrole gittim bir sorun görülmedi şükür kan ve idrar tahlili yaptı doktorum temiz çıktı şükür. Sizde sağlıcakla atlatacaksınız Rabbimin izniyle içimizi ferah tutun. Benim bir de deltaydı. Rabbime emanet yavrularımız. Siz yemenize içmenize dikkat edin gönlünüzü ferah tutun

Esramx33

Kayıtlı Üye
rank
Canım bugun kovid 4 günüm kan sulandırıcı kullanmadm bugun e kdr ama doktora gittim artık bir şekilde ambulansla ve kan sulandırıcı yazdırdım çünkü korktum pıhtılaşmadan dolayı bugunden itibaren 10 gün kullanıcam sende doktoruna danış bi

Berrazümra

Kayıtlı Üye
rank
Canım bugun kovid 4 günüm kan sulandırıcı kullanmadm bugun e kdr ama doktora gittim artık bir şekilde ambulansla ve kan sulandırıcı yazdırdım çünkü korktum pıhtılaşmadan dolayı bugunden itibaren 10 gün kullanıcam sende doktoruna danış bi
Canım ben doktoruma sordum eğer ki ateş göğüs ağrısı öksürük dahilinde durumun ağırlaşırsa öyle kan sulandırıcıya başlarız dedi ztn limonu falan çok tüketiyorum doğal olarak . Her doktor önermiyor kan sulandırıcıyı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkürler ederim ben normaldede kullanıyordum kan sulandırıcı hap, sizi en iyi Dr bilir takibinizi yapan o çünkü.Karantinam bitince kontrole gittim bir sorun görülmedi şükür kan ve idrar tahlili yaptı doktorum temiz çıktı şükür. Sizde sağlıcakla atlatacaksınız Rabbimin izniyle içimizi ferah tutun. Benim bir de deltaydı. Rabbime emanet yavrularımız. Siz yemenize içmenize dikkat edin gönlünüzü ferah tutun
Sormayın benimkinde Delta 😕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Senin nasıl geçiyor kuzum nerelerin ağrıyor kıyamam 😔kaç haftaliksin
Canım ben 35 haftalığım ilk zamanlar eklemlerim çok ağrıdı şimdi boğazım ağrıyor açıyor onuda nemli tutmaya çalışıyorum ama burnumda hiç koku alma reaksiyonu milim dahi kalmadı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar