Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar doktorunuz ile görüşün arayın telefonla iletişime geçip kan sulandırıcı iğne başlatın insülin gibi koldan vurabiliyorsunuz ama mutlaka danışın kan sulandırıcı kullanmaya müsaitseniz
Sizi korkutmak istemede amma ben covid olanda doktorum bebek daha kucuk ona bi wey olmaz dedi cok wukurde bi weyi yok amma sizin bebeyler buyuk mutlaka doktora gorunun bol meyve ve sebze yeyin
Sağol canım öksürük baş ağrısı benim göğsüm ağrıyordu eklem ağrısı ben soğuk alginligidir dedim ama değilmiş gün geçtikçe daha kötü oldum test yaptım pozitif cikti
Çok geçmiş olsun bende atlatım çok şükür bebek iyi, korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz.Bol bol su iç, Dr bana c ve d vitamini içmemi söylemişti. Bide doktoruma sorarak günde bir veye iki kere ıhlamur içtim biliyorsunuz bitki çayı hamilelikte yasak. Bal, limon, zencefil karıştırıp içtim.Zencefilide sorun doktorunuza, sarımsaklı yoğurt hergün yedim. Pekmezin içine limon sıkıp içtim. Sebze ve meyve bol bol tükedin bide doktor gerek duyarsa kan sulandırıcı verebiliyor. Stres yapmayın Rabbim şifa versin tez zamanda
Kesinlikle bunları uygula aynısını yazacaktım birde tuzlu su ile gargara yap sık sık çok geçmiş olsun Allahım esirgesin ikinizi de canım bol yeşillik haşlanmış yumurta zencefil çok etkili mutlaka iç balla
Hic korkma Allah'ın izni ile iyi dusun ıyi olsun bende bir kac birsey tavsiye etcem ama muhakak uygula derim sık sık sirkeyle bogazlarini gargara yap ve sogani halka halka dogra uzerine 3 yemek kasigi bal koy 2 saat sonra sulanmış olcak onu belirli aralikla iç tadi kotu ama mucizevi birsey..acil sifalar insallahh