Covit sonrası temizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Covit sonrası temizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,159 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Covit sonrası temizlik
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Yani insanlar da haklı korkuyorlar da karantina bitince hastalığın bittiğinin garantisi nerede bende onu anlamıyorum o zaman eşim olduğu dönem dra sormuştum 14 gün sonra tekrar kontrele gelecek miyiz diye hayır dedi e geçip geçmediğini nasıl anlayacağız 14 günün sonunda dedim genelde bitiyor çünkü 14 güne kadar dedi güler misin ağlar mısın
Valla haklısın bizde napixamizi şaşırdık kaldık valla

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Bursadaysan ben geleyim 🙃
Allah razı olsun vallahi 🙂🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşin girsin önce bütün pencereleri açsın ev bir gün güzelce havalansın sonra beraber gidip temizleyin artık canım yapacak birşey yok kimse yardım etmeye yanaşmıyorsa. Çift maske eldiven falan takarsın
Yani evi iki üç gün havalandirsam sorun olmaz degilmi halilarda falan bisey kalmae heralde iki günde

Eşin girsin önce bütün pencereleri açsın ev bir gün güzelce havalansın sonra beraber gidip temizleyin artık canım yapacak birşey yok kimse yardım etmeye yanaşmıyorsa. Çift maske eldiven falan takarsın
Yani evi iki üç gün havalandirsam sorun olmaz degilmi halilarda falan bisey kalmae heralde iki günde

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank

Yok canım halıda vs birşey kalmaz merak etme güzelce havalansın sonra girer temizlersin

Tüm sayfalar yüklendi.