30undan sonra zaten arkan yoksa dönmüyorlar bile 2 senelik okumadığıma çok pişmanım KPSSyle atanması kolay olurdu gider geçişle yükselirdim hanım olurdum şimdi adam yerine konmuyoruzEskiden universite sayisi azdi, is olanagi daha iyiydi bu yuzden... Uni mezunu olunca her ise de kabul etmiyorlar maalesef... Kardesim meslek lisesj mezunu benden cok kazanıyordu resmen. İnsanin zoruna gidiyor yahu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bana da o sinirli bağırır çağırır sen ses çıkarma diyor oldu ben de zaten kum torbasıyım duygularım yok hiç kalbim yok anam babam beni kocası bağırıp çağırıp stres atsın diye büyütmüşZaten ben şu bazı kadınları anlamıyorum ya kadın mı kadın düşmanı mı yok erkektir yapar yok sen kadınsın sus he de tamam de benim kaynanam da hep öyleydi valla ya eşimle bazen tartışırdık geç saatte beni tek bırakıp arkadaşlarının yanına gittiği zaman oğluna konuşacagına bana diyor o erkek gidebilir edebilir sen çene yapma kavga etme o yüzden kadının eşi eve bi yemek yemeye geliyor onun dışında evde durduramazsın adamı ama ben bunu kesinlikle kabul etmem çenede yaptım yeri geldi kavga da ettim şimdi eşim biz olmadan bi yere gidesi gelmiyor k. Bakmayın uzun oldu ama