Deprem

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Deprem başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,404 kez görüntülenmiş, 149 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Deprem
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
İnşallah canım. Rabbim gönlünüze göre versin kolaylık versin inşallah 🤲❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şimdilik iyi gibi kuzum uyuyor öksürüğü yok birazdan buhar verecem inşallah rahatlıyor yavrum🙏❤️
Hepinizin inşallah canım benim inşallah ya Allah büyük çok şükür

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah kuzum dert etme herkeste aynı sıkıntı emin ol
Amin inşallah canım benim

Erkekler öyle canım maddi açıdan herşeyi düşünüyor geçim derdi alıyor onları. Eviniz sağlam ise kendinize göre tedbirimizi alın. Rabbim korusun afetinden🙏
Evimiz sağlam canım kaç tane mühendis baktı çok şükür

Of çok geçmiş olsun o büyük depremden sonra evde tek duramıyorum her şeyden korkar oldum Allah yardımcımız olsun 😥
Benden öyle idim de mecbur olunca alışıyor insan kaynana desen beş kuruş etmez oğlu desen aynı aman😪😪😪amin inşallah canım

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Evet ya çok konuştuk depremi. Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲 biz daha eşimle karar aldık arsa alıp kendimiz ev yapacaz. Piyasadaki evlerle aynı paraya geliyor en azından güvenli olduğunu biliriz. Çoğu yerde yeni binalarda yıkıldı daha güvenemiyorsun
Atsadan ev yapmak cok zor oluyor ama en azindan nr oldugunu biliyorsun

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Atsadan ev yapmak cok zor oluyor ama en azindan nr oldugunu biliyorsun
Prefabrik ev sorduk 100 metrekare 420 bin temeli de 100 bin 520 bin içinde eşya elektrik su tapu izin ve masrafı hariç birde çelik olanı var 100 metrekare kare tam iyi güvenli çelik 700 bin normal hafif çelikte 100 metrekare 520 bin gelde çık işin içinden

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Tamam aşkım teşekkür ederim minnoş🤭🤭♥️♥️♥️🥰
Rica ederim kuzum

Prefabrik ev sorduk 100 metrekare 420 bin temeli de 100 bin 520 bin içinde eşya elektrik su tapu izin ve masrafı hariç birde çelik olanı var 100 metrekare kare tam iyi güvenli çelik 700 bin normal hafif çelikte 100 metrekare 520 bin gelde çık işin içinden
Oooo keske bedava verseler sizlere yaaa 🥺

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
O evi yaptirirken bir de kirada oturacaksin, hem kira odeyeceksin hem ev icin para harcayacaksin. Ustalar keyfine gore gelecekler seni verem edecekler. Herkes artik durust degil, z ye kadar yapariz diyorlar k da kaliyorlar, yani soz verdikleri isin yarisini yapsalar sukrediyorsun vs vs... Ama tum zorluklardan sonra da diyorsun ki nasil yapildigini biliyorum, her tuglasinda emegim var ve cocuklarimin rahatca oynayacagi bahce var....
Arsadan kendi basina ev yapmak ciddi anlamda zor, Allah yaptiranlara yardim etsin, ama sonucu cok guzel

Tüm sayfalar yüklendi.