Öyle yapicam canm bende pıhtılaşma çıktı cnm genetik raporlarda yagrin kan vericem inlsMerhaba canm inşallah busefer tam başa vurusun üzülme iyi düşün stres yapma anlıyorum seni doktorlar soylemedimi neden olur olmuyorki təhlil ver müayine ol kəndində sonra gebe kalirdin gebe kaldindada düzənli olarak doktora görün tez tez benim ablam 3 yilik evli onlarda çocuk istiyor esi varkasil iki ay olalı emelyat oldu kendidende sorun var müayine oluyor ablamda inşallah bu yıl size qucaniza bebek almak kısmet olur hamilik varsa sende konturele git doktor baksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya çok sağol cnm teşekkür ederim duaların için uzak durmaya çalışıyorum stresten rabbim sanada evlatlarını bağışlasın karnindakinide tez vakitte bir avazla kucağına almayı nasip etsin cnm ,Merhaba cnm hoşgeldin aramıza, sana ilk tavsiyem stresten uzak dur kuzum, stresin gebelikteki yan etkisi çok çok büyük, silik çizgi çıktı diyorsun, Yanı eğer gebelik varsa çok etkiler,iyi düşün iyi olsun canm rabbim hayırlısıyla tamamını erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel kardeşim,
Bende Emel 24 yaşındayım bir kızım bir oğlum var,ve 33+4 günlük hamileyim