Allahım böyle insanlarla bizleri karşılaştırmasın Aaaaamiiiiinnnnnnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😱
G Gökçe Gökçek 🤰 Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 437 3 Ocak 2022 #51 Mamı Sibel' Alıntı: Allahım böyle insanlarla bizleri karşılaştırmasın Genişletmek için tıkla ... Aaaaamiiiiinnnnnnn
Mamı Sibel' Alıntı: Allahım böyle insanlarla bizleri karşılaştırmasın Genişletmek için tıkla ... Aaaaamiiiiinnnnnnn
A Atlasin annesi Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 504 3 Ocak 2022 #52 Kübra atlı' Alıntı: Ya evliyim hamileyim eşim babaanesini görünce bana çok kötü davranıyor babaanesi sürekli bana kötü davranıyor cikmazdayim ne yapmaliyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2022 Ya evliyim hamileyim eşim babaanesini görünce bana çok kötü davranıyor babaanesi sürekli bana kötü davranıyor cikmazdayim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Kübra atlı' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Insanlar artik kaynana derdi cekmiyor babanne nerden cikti yasli olabilir ama saygi bekliyorsa kendiside sevgi gostercek takma cnm salla yeri gelincede dişini goster saygida biryere kadar Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Kübra atlı' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Insanlar artik kaynana derdi cekmiyor babanne nerden cikti yasli olabilir ama saygi bekliyorsa kendiside sevgi gostercek takma cnm salla yeri gelincede dişini goster saygida biryere kadar
Kübra atlı' Alıntı: Ya evliyim hamileyim eşim babaanesini görünce bana çok kötü davranıyor babaanesi sürekli bana kötü davranıyor cikmazdayim ne yapmaliyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Ocak 2022 Ya evliyim hamileyim eşim babaanesini görünce bana çok kötü davranıyor babaanesi sürekli bana kötü davranıyor cikmazdayim ne yapmaliyim Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Kübra atlı' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Insanlar artik kaynana derdi cekmiyor babanne nerden cikti yasli olabilir ama saygi bekliyorsa kendiside sevgi gostercek takma cnm salla yeri gelincede dişini goster saygida biryere kadar Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Ocak 2022 Kübra atlı' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Insanlar artik kaynana derdi cekmiyor babanne nerden cikti yasli olabilir ama saygi bekliyorsa kendiside sevgi gostercek takma cnm salla yeri gelincede dişini goster saygida biryere kadar
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 3 Ocak 2022 #53 Mamı Sibel' Alıntı: Allahım böyle insanlarla bizleri karşılaştırmasın Genişletmek için tıkla ... Amin
Mamı Sibel' Alıntı: Allahım böyle insanlarla bizleri karşılaştırmasın Genişletmek için tıkla ... Amin
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 3 Ocak 2022 #54 Gökçe Gökçek 🤰' Alıntı: Aaaaamiiiiinnnnnnn Genişletmek için tıkla ... Gene biri yorum yapmış bu kadar kötü olmayın diye zırvalamış bu insanlar hep bana denk geliyor
Gökçe Gökçek 🤰' Alıntı: Aaaaamiiiiinnnnnnn Genişletmek için tıkla ... Gene biri yorum yapmış bu kadar kötü olmayın diye zırvalamış bu insanlar hep bana denk geliyor
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 3 Ocak 2022 #55 Kübra atlı' Alıntı: Kizlar bakar mısınız dertlescek insan bulmam lazım Genişletmek için tıkla ... Anlat kuzum dertlesiriz
Kübra atlı' Alıntı: Kizlar bakar mısınız dertlescek insan bulmam lazım Genişletmek için tıkla ... Anlat kuzum dertlesiriz
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 3 Ocak 2022 #56 Zeynoo' Alıntı: Anlat kuzum dertlesiriz Genişletmek için tıkla ... Biz dertleşince bazı insanların yürek yemesi geliuor
Zeynoo' Alıntı: Anlat kuzum dertlesiriz Genişletmek için tıkla ... Biz dertleşince bazı insanların yürek yemesi geliuor
B Bla bla bla Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1,842 3 Ocak 2022 #57 Mamı Sibel' Alıntı: Gene biri yorum yapmış bu kadar kötü olmayın diye zırvalamış bu insanlar hep bana denk geliyor Genişletmek için tıkla ... O bayan banada denk qeldi yoksay qitsin bidaha muhatap olmaz seninle sibos
Mamı Sibel' Alıntı: Gene biri yorum yapmış bu kadar kötü olmayın diye zırvalamış bu insanlar hep bana denk geliyor Genişletmek için tıkla ... O bayan banada denk qeldi yoksay qitsin bidaha muhatap olmaz seninle sibos
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 3 Ocak 2022 #58 Mamı Sibel' Alıntı: Biz dertleşince bazı insanların yürek yemesi geliuor Genişletmek için tıkla ... Aman boşver kocam bile iki yüzlülük yapıyor elden ne bekliceksn yeri geliyor anan baban destek olmuyor kuzum
Mamı Sibel' Alıntı: Biz dertleşince bazı insanların yürek yemesi geliuor Genişletmek için tıkla ... Aman boşver kocam bile iki yüzlülük yapıyor elden ne bekliceksn yeri geliyor anan baban destek olmuyor kuzum
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 3 Ocak 2022 #59 Zeynoo' Alıntı: Aman boşver kocam bile iki yüzlülük yapıyor elden ne bekliceksn yeri geliyor anan baban destek olmuyor kuzum Genişletmek için tıkla ... Aynen valla
Zeynoo' Alıntı: Aman boşver kocam bile iki yüzlülük yapıyor elden ne bekliceksn yeri geliyor anan baban destek olmuyor kuzum Genişletmek için tıkla ... Aynen valla
G Gökçe Gökçek 🤰 Kayıtlı Üye Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 437 3 Ocak 2022 #60 Mamı Sibel' Alıntı: Gene biri yorum yapmış bu kadar kötü olmayın diye zırvalamış bu insanlar hep bana denk geliyor Genişletmek için tıkla ... He valaa yaa ağzının payını vereceksin böyle insanlara
Mamı Sibel' Alıntı: Gene biri yorum yapmış bu kadar kötü olmayın diye zırvalamış bu insanlar hep bana denk geliyor Genişletmek için tıkla ... He valaa yaa ağzının payını vereceksin böyle insanlara