Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu belirtiler dişle alakalı canım diş kaşıyıcıyı dolapta biraz bekleyip soğuk verebilirsin problem olmaz bebeğinde rahat eder. Bu arada kaşıyıcı olarak içinde su dolu olanlardan kullanma patlama su kaçırma riski oluyor bazen dikkat etmek lazım
Bende de bu vardı bize çok iyi geldi hem meyve koyup dondurup kayraya veriypedum hem yiyordu hem de dişini kşıyprdu sonradan normal meyve koyupts çok verdim baya iyi
Canım yine de alırki minik benim oğlumda yalancı meme almadı ama meyve süzgecinin içine meyve koyunca resmen sevinç çığlıkları atıyor öık seviyor onda yemeyi
Canım yine de alırki minik benim oğlumda yalancı meme almadı ama meyve süzgecinin içine meyve koyunca resmen sevinç çığlıkları atıyor öık seviyor onda yemeyi
Bende de bu vardı bize çok iyi geldi hem meyve koyup dondurup kayraya veriypedum hem yiyordu hem de dişini kşıyprdu sonradan normal meyve koyupts çok verdim baya iyi
Ben de dün verdim ama sevmedi galiba midesi bulandı attı napıcam ben bu kızla ya emzik emmiyor biberonu bile mecburen alıyor acıkmasa onu bile emmeyecek meyve de veremiyorum daha küçük sütümü sağıp dondurdum bugün bir de öyle deneyim bari
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben de dün verdim ama sevmedi galiba midesi bulandı attı napıcam ben bu kızla ya emzik emmiyor biberonu bile mecburen alıyor acıkmasa onu bile emmeyecek meyve de veremiyorum daha küçük sütümü sağıp dondurdum bugün bir de öyle deneyim bari
Neden gerek duymadı ki ay ben de mi doktora sorup öyle kullansam meme reddi mi yapıyor yoksa
Neden gerek duymadı ki ay ben de mi doktora sorup öyle kullansam meme reddi mi yapıyor yoksa
Meme reddi yapmaz canım benim oğlum hala 4. Ayından beri yşypr onu ama emmeyi bşr kez bırakmadı. İçine elma, armut gibi meyveleri koy ağzına suyunu çekebileceği şeyler olsun mesela kayra armut ve elmayı sever onun içinde sma muz, çilek asla onun içinde yemez