Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her gün düzenli çıkıp günde en az bir saat yürüyüş yapıyoruz zamanımızı hep birlikte geçiriyoruz iş dışında yeme içme işi de bana bağlı ne zaman cnm istese yada yapamazsam söylerim çıkarız eskiden çok fazla gezerdik son haftalarım diye uzun yolculuğa çıkamıyorum kısa mesafeli yerlere yine çıkıyoruz
Biz hiç çıkmayız aslımda eşim gezmeyi sevmediği için biz pek öyle gezmeyiz bazen ben yalnız takılırım bazende cocuklarla zaten bu gezme meler yüzünden eşimle hep kavga ederim ben büyük bir kavga çıkarırca anca ozaman beni gezdirir onun dışında gezdirmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sende çık cnm çok kalabalık olmayan yerlerde yürüyüşünü yap zaten bebek olunca çok çıkamazsın üstüne kış mevsimine giriyoruz havalarda soğuyacak eşinin işi oluyorsa sen çık sağlığın için ihmal etme
Ya ben esime hep konuşuyorum anlatıyorum olmuyor e bende gezmiyom zaten diyiyor işin içinden cikiyor yada arabamız yok diyiyor oda gerçi başka bir bahane ya arabasında olsa gezdirme 19 senie taş çatlasın 7 yada bilemedim 10 kere anca beraber biyerlere gitmisizdir mesala yazın esime diyiyordum ki bidondurma yemeye didek derim bana derki ben alırım eve getiririm evde yiyerim der bu huyundan cokkkk bıktım artik butur lu şu adamın huyunu düzeltemem Allah bana sabır versin oyuzden bende dayanamıyorum bisancam senden diyiyordum beni hiç düşünmüyor diyorum öyle kavga edersem götürüyor yoksa yok