Doğum başlamadı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma.. tarafından oluşturulan Doğum başlamadı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 918 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğum başlamadı
Konbuyu başlatan Fatma..
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatma..

Fatma..

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar 38 haftalık olduk pazartesi günü doktora gittim nst sancım çıktı doktor yatış verdi ama ben istemedim hala doğum başlamadı ne yapabilirim

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar 38 haftalık olduk pazartesi günü doktora gittim nst sancım çıktı doktor yatış verdi ama ben istemedim hala doğum başlamadı ne yapabilirim
Canım acilman falan varmiydi varsa yataydin keşke benim ilk gebelikte acilmam vardı 2 cm ama sancı falan yoktu doktor yatis verdi ben istemedim 4 gün hastaneye gittim geldim hiç bir hastane kabul etmedi o doktor da benimle zitlasti yatisi kabul etmedim diye 4 üncü günün sonunda yatisim yapıldı 5 inci gün suni sancı verdiler dogumum öyle oldu gunum de 3 gün geçmişti ilk gittigimde

Fatma..

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım bebeği küçük gördüğünü söyledi ama bundan önceki kontrolde kilosuna iyi demişti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haftaya tekrar nst için gel dedi ben yatışını yapıyorum mesuliyeti sana ait ister eve git ister yat dedi

Tüm sayfalar yüklendi.