Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben dün randevuya kadin doğuma gittim 38 haftalık dedi salı günü gel anesteziye gidicen form doldurcan kovid testi yapicaz dedi perşembe de doğum için gün verdi ama biraz korkuyorum bu kovd testi nasil oluyor çok açılıyor mu...
Merhaba ben dün randevuya kadin doğuma gittim 38 haftalık dedi salı günü gel anesteziye gidicen form doldurcan kovid testi yapicaz dedi perşembe de doğum için gün verdi ama biraz korkuyorum bu kovd testi nasil oluyor çok açılıyor mu...
Bnde 36 haftalik hamileyim allah izin verrse ayin 17 sinde doguma gircem cuma gunu anesteziyle gorustum ama bana covid 19 testi yapilcak diye birsey soylemediler insallah yapmazlar ya sezaryandan cok o testten korkuyorum
İlk defa duydum yeni çıktı herhalde çünkü ben üç hafta önce doğum yaptım hiç öyle bişey istemediler sadece hastane dosyasını doldururken sordular oldunmu diye bide evet ameliyata da maskeyle girdim bende