Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşimin hesabuna Kayra doğduktan 1 hafta sonra yattı 316 TL ama PTT den alınacak para hala yatmadı ilginçtir ki kadın 2 ay içinde yatıyor normalde demişti
Bu yardımı alabilmek için öncelikle ailenin ilgili nüfus müdürlüğüne gidip çocuğu Kimlik Paylaşım Sistemi’ne (KPS) kaydettirmesi gerekir. Sonrasında ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan dilekçe eksiksiz bir şekilde doldurulup imzalanmalıdır. Bu dilekçenin adı Doğum Yardım Başvurusu Dilekçesi’dir.
Dilekçeyi doldurduktan sonra başvurunuzu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdürlüklerine ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine yapabilirsiniz.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu yardımı alabilmek için öncelikle ailenin ilgili nüfus müdürlüğüne gidip çocuğu Kimlik Paylaşım Sistemi’ne (KPS) kaydettirmesi gerekir. Sonrasında ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan dilekçe eksiksiz bir şekilde doldurulup imzalanmalıdır. Bu dilekçenin adı Doğum Yardım Başvurusu Dilekçesi’dir.
Dilekçeyi doldurduktan sonra başvurunuzu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdürlüklerine ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine yapabilirsiniz.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biz gidene kadar ooo hele benim kendimin gitmesi ooo baya bebek olur okullu ben hala gitmemiş olurum