Merhaba hanımlar devlet Hastanesi'ne gidiyorum. 39 haftalık hamileyim bebek ters duruyor ve kaç haftadır dönmedi dönmüyor. Artık çok zorlanmaya başladım kasığımdaki ağrı arttı yürümekte zorlanıyorum bebek kaburgalarıma baskı yapıyor nefes almakta zorlanıyorum ve doktor hala bekleyelim diyor bekleyecek durumda değilim başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama o da sıkıntı zaten son hafta 40-41.haftaya kadar bekleyelim diyor ne yapacağımı bilmiyorum
kendimi hamileliğimin başından beri normal doğuma odaklamıştım yaklaşık 1 buçuk aydır moralimde bozuldu dönmediği için... Ailemden başka kimse moral vermiyor. Eşim normal doğurmak lazım diye tuttrudu kayınvalidem desen zaten normal doğuramazsın diyor görümcem normal doğum yapmadı diye kimse normal doğurmaz diye düşünüyor. Biraz uzun oldu kusura ba
Merhaba hanımlar devlet Hastanesi'ne gidiyorum. 39 haftalık hamileyim bebek ters duruyor ve kaç haftadır dönmedi dönmüyor. Artık çok zorlanmaya başladım kasığımdaki ağrı arttı yürümekte zorlanıyorum bebek kaburgalarıma baskı yapıyor nefes almakta zorlanıyorum ve doktor hala bekleyelim diyor bekleyecek durumda değilim başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama o da sıkıntı zaten son hafta 40-41.haftaya kadar bekleyelim diyor ne yapacağımı bilmiyorum
kendimi hamileliğimin başından beri normal doğuma odaklamıştım yaklaşık 1 buçuk aydır moralimde bozuldu dönmediği için... Ailemden başka kimse moral vermiyor. Eşim normal doğurmak lazım diye tuttrudu kayınvalidem desen zaten normal doğuramazsın diyor görümcem normal doğum yapmadı diye kimse normal doğurmaz diye düşünüyor. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Cnm çok zor senin için anlıyorum ama,yüzüp kuyruğuna gelmişsin biraz daha dayan derim normal doğum en güzeli ki, inşallah rahat normal bir doğum gerçekleşir,,şimdi dayanamayıp körü körüne sezeryan olursan pişman olabilirsin ,normalin olmasını bekle bnce sonuna kadar genede sen bilirsin kolay değil biliyorum ALLAH yardımcın olsun inşallah