Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende seni merak ediyordum acaba doğumu ne zaman diye Allah'ım bir sancı da kurtarsın inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yavrunu hayırlı haberler inşallah
Hadi cnmm .cok sevindim cnm rabbim bi sancidan seni kurtarsn ins cnm kazasz belasz bi avazda evladno kucagna alirsn ins .. dogm yaptgnda haber et ay elm ayagm titrio banada ebe dedi cmya kdr dogm yaparsn kkz arkndaymm
Çok sağol canım doğum yaptım 17:20 bebeğimi aldım kucağıma. Benim sancı yoktu suyum aşırı geliyordu açılmamda yoktu sancım yetersizdi suni sancıyla doğum yaptım. Çekilir gibi değildi bir ara hastaneden kaçasım geldi ama çok şükür herşey yolunda artık bebeğim yanımda biraz ağrım var hala ama geçecek inşallah. Sende rabbim yardımcın olsun bir avazda kucağına alırsın inşallah
Amin canım çok sağol rabbim yardımcınız olsun darısı başınıza
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Doğum gerçekleşti ben kurtuldum darısı başınıza inşallah Allah sizinle olsun hastanedeyim şimdi yarın çıkacaz inşallah
Çok sağol canım doğum yaptım 17:20 bebeğimi aldım kucağıma. Benim sancı yoktu suyum aşırı geliyordu açılmamda yoktu sancım yetersizdi suni sancıyla doğum yaptım. Çekilir gibi değildi bir ara hastaneden kaçasım geldi ama çok şükür herşey yolunda artık bebeğim yanımda biraz ağrım var hala ama geçecek inşallah. Sende rabbim yardımcın olsun bir avazda kucağına alırsın inşallah
Çok sevindim canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah e doğum kolay değil kaçasın gelir tabi hayırlısıyla atlatmışsınız canım darısı başımıza
Çok sevindim canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah e doğum kolay değil kaçasın gelir tabi hayırlısıyla atlatmışsınız canım darısı başımıza
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah . Valla sürekli alttan muayene falan yaptılar açılmam olana kadar canım çıktı yemin. Ayy bir an orda kaçasım geldi ama arada sancı vuruyordu sonra vazgeçiyordum sonra tekrar makasları falan alıp kendimi sezeryan yapmak istedim beni o derece rahatsız ettiler gerçekten çok zor ama o doğduktan sonra herşeyi unutuyorsun değer diyorsun valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Doğum gerçekleşti ben kurtuldum darısı başınıza inşallah Allah sizinle olsun hastanedeyim şimdi yarın çıkacaz inşallah