Amin inşallah canım çok sağol darısı başınıza inşallah aynn valla böyle bişey yok yemin ederim. Dediğin gibi başa gelen çekilir valla rabbim yardımcınız olsun inşallahAllah bagışlasın ömrü uzun hayatı bereketli olsun ah o suni sancı yok mu bitiriyor insanı dişimizi sıkcaz artık napalım başa gelen çekilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah darısı başınıza rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsinGözün aydın canım Allah analı babalı hayırlı saglıkla buyutmeyı nasıp etsin darısı bizlere olur insallah en zorunu atlatmıssın artık rabbim kolaylıkla buyutmeyı nasıp etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zaten sancısı zor hadi diyorsun öyle yada böyle dayanacam ama alttan muayene varya o insanı mahvediyor gerçekten. Suyum gelmeseydi sancılarım çoğalmadan doktora gitmeyecektimAynen canım o alttan bakmaları mahvediyor insanı zaten biliyorum en rahatsız eden can acıtan o oluyor o kadar sancı arasında seninde benim gibi olmuş benimde suyum gelmişti hiç açılmam sancım yoktu bastılar suni sancıyı ondan sonra en son bağırıyordum ebelere sezaryen yapın çıkarın artık şu çocuğu diye doğum bu kolay olanı yok kuzum sağlıkla atlatmışsınız Allah ayırmasın hiç yavrundan
Son düzenleme: