Sorum var Doğumum yakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SeymaYildizz tarafından oluşturulan Doğumum yakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,138 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumum yakın
Konbuyu başlatan SeymaYildizz
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Serra Hüma

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
kendini de yıka varsa küvet leğen vs ılık su doldur icerisinde otur
TM canım. Çok sağol sorularıma cevap verdiğin icjn cansın 🥰❤️🥰❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence yakındır canım 😇 hazırlıklı ol geliyo bebiş bi hafta on güne benim gelir kesin.aşırı sırt ağrım var gece basliyo özellikle.adet ağrısı gibi bi ağrı var karnım sertlesiyo öburunde böyle oldum üç dört güne doğumum olmuştu.
Ay hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum sağ sağlim kucamiza alalım inşallah

istediğin zaman dene karın hizasında olsun biraz dur ara ara denersin doğuma kadar ve bir yerdn destek alarak squat yap ebe önerisi

ara ara böyle su doldur otur duşunu da al

size dehayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız insAllah
Çok sağol balsinnnn🥰❤️

SeymaYildizz

Kayıtlı Üye
rank
insAllah teşekkür ederim herkes bebisini sağlıklıca kucağına alır inşAllah 😙
Arkadaşlar dün gece ağrıdan hiç uyumadım karnımda çocuğun şekli çıktı resmen ve sürekli tuvalete çıktım gece hep pilates topunda oturdum yatak hep battığı için aşağı ve belime ve sabahta baya çok yine ishal oldum ama nişan yada şu gelmesi yok hastaneye gitmek istemiyorum bugün evde durayım duşumu alayım diyorum doktorum iki güne gelmezse cumartesi gel açalım çatı bölgeni demişti ama saniyeler geçmiyor resmen başka şeye odaklanayım diyorum izin vermiyor ağrı nişansız susuz da doğum başlıyormu acaba hastaneye gitmek istemiyorum ilk doğumda on saat hastanede sancı çekmiştim zor doğurmuştum korkudan 🙁

özlemce

Kayıtlı Üye
rank
iki elibi one dogru uzatıyorsun simsiki avuclarini sıkıyorsun kalcam dışa dogru ellerini sıkıp yere dogru egilip kalkiyorsun googlede fotografli anltmi var canm daha iyi anlarsn

TM canım. Çok sağol sorularıma cevap verdiğin icjn cansın 🥰❤️🥰❤️

Ay hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum sağ sağlim kucamiza alalım inşallah

Çok sağol balsinnnn🥰❤️
durumlar nasil canm ?

Arkadaşlar dün gece ağrıdan hiç uyumadım karnımda çocuğun şekli çıktı resmen ve sürekli tuvalete çıktım gece hep pilates topunda oturdum yatak hep battığı için aşağı ve belime ve sabahta baya çok yine ishal oldum ama nişan yada şu gelmesi yok hastaneye gitmek istemiyorum bugün evde durayım duşumu alayım diyorum doktorum iki güne gelmezse cumartesi gel açalım çatı bölgeni demişti ama saniyeler geçmiyor resmen başka şeye odaklanayım diyorum izin vermiyor ağrı nişansız susuz da doğum başlıyormu acaba hastaneye gitmek istemiyorum ilk doğumda on saat hastanede sancı çekmiştim zor doğurmuştum korkudan 🙁
gittin mi doktora gecmis olsun bende sadece sanci diye ilk cocukdiye gittim 5 6 saat kadar bekledim oyle ne su ne bisi ara ara sanci oda erken gitmisim sana da acil sifalar sag salim kucaginiza alirsiniz hepiniz de insallah Allhin izniylw

Son düzenleme:

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
iki elibi one dogru uzatıyorsun simsiki avuclarini sıkıyorsun kalcam dışa dogru ellerini sıkıp yere dogru egilip kalkiyorsun googlede fotografli anltmi var canm daha iyi anlarsn

durumlar nasil canm ?

gittin mi doktora gecmis olsun bende sadece sanci diye ilk cocukdiye gittim 5 6 saat kadar bekledim oyle ne su ne bisi ara ara sanci oda erken gitmisim sana da acil sifalar sag salim kucaginiza alirsiniz hepiniz de insallah Allhin izniylw
Mesajını yeni gördüm canım şükür iyim dün ağrılarım var adet ağrıları gibi şuan iyim sen nasılsın özlemcim

Naziko

Kayıtlı Üye
rank

durumlar nasil canm ?

Yutebdan izlerim o zaman tsk canimmm💋

özlemce

Kayıtlı Üye
rank
Mesajını yeni gördüm canım şükür iyim dün ağrılarım var adet ağrıları gibi şuan iyim sen nasılsın özlemcim
çok şükür önemli değil benimdeyanagimin ici dis eti sismis cok ağrıyor ondan pektadim yok ya

Yutebdan izlerim o zaman tsk canimmm💋
dogumun hem kolay geçiyor hemde rahtliyorsun ve elinizden geldikce hareket edin normal dogumsa kolaygeçiyor 🌷 rica ederimm

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
çok şükür önemli değil benimdeyanagimin ici dis eti sismis cok ağrıyor ondan pektadim yok ya

dogumun hem kolay geçiyor hemde rahtliyorsun ve elinizden geldikce hareket edin normal dogumsa kolaygeçiyor 🌷 rica ederimm
Evet normal olacak yolunda gidersa suan 31.1 suan erkan degilmi boyla bise yapmama

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank

Oy çok geçmiş olsun balimmm 😔

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar