Sorum var Doğumum yakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SeymaYildizz tarafından oluşturulan Doğumum yakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,113 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğumum yakın
Konbuyu başlatan SeymaYildizz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra Hüma

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar gerçekten çok faydalı zenginler o yüzden suda doğum yapiyo ben ikinci hamileliğimde inanın ki 2/3 gün öyle yapıyordum en son gün gitigimde kolay geçti kuzenimde doğuma gitim geçen onuda sürekli yıkadım baya rahtladi 3 cm den 6 cm çıktı kolayca tavsiye ederim
Tam olarak ne zaman başlamalıyım ve tam. Olarak nereyi. Yikamaliyim ay böyle sordum ama haha

özlemce

Kayıtlı Üye
rank

alya

Kayıtlı Üye
rank
Acaba benimkide yakın mı bana da bisey söyleyin canlar merak ediyorum ishalim bu ara karnıma hafif ağrılar giriyor adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada ne diyprsunuz
Bence yakındır canım 😇 hazırlıklı ol geliyo bebiş bi hafta on güne benim gelir kesin.aşırı sırt ağrım var gece basliyo özellikle.adet ağrısı gibi bi ağrı var karnım sertlesiyo öburunde böyle oldum üç dört güne doğumum olmuştu.

özlemce

Kayıtlı Üye
rank
istediğin zaman dene karın hizasında olsun biraz dur ara ara denersin doğuma kadar ve bir yerdn destek alarak squat yap ebe önerisi
Küvet var tm suyu karnıma kadar mı doldurcam canım ne zaman basliyim yapmaya ay çok sordum yaa🙈
ara ara böyle su doldur otur duşunu da al
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence yakındır canım 😇 hazırlıklı ol geliyo bebiş bi hafta on güne benim gelir kesin adiri sırt ağrım var gece basliyo özellikle.adet ağrısı gibi bi ağrı var karnım sertlesiyo oburunde böyle oldum olic dört güne doğumum olmuştu
size dehayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız insAllah

alya

Kayıtlı Üye
rank
istediğin zaman dene karın hizasında olsun biraz dur ara ara denersin doğuma kadar ve bir yerdn destek alarak squat yap ebe önerisi

Saolun teşekkür ederim.❣️

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 38+2 haftalık hamileyim enerji patlaması yaşıyırum dün temizlik yaptım içime doğmuş gibi gece sabaha kadar tuvalete gittim belim ağrıyo birde aşağıda baskı hissediyorum sabahta ishal oldum bugün kontrolüm vardı nts de sancı çıktı doktor ultrasonda baktı bebeğin başı kanala girmiş baskı yapıyor baya bu gece yada yarın doğabilir hazırlıklı ol iki güne gelmezse cumartesi nöbetçiyim direk gel çatı muayenesi yapalım direk açılır hızlanır dedi daha erken ama kilosu falan tamamlanmış haftasına göre geçmiş bile evde squat top üzerinde hareketler falan yapıcam bugün hayırlısıyla güzelce bir avaz'da doğururum inşallah
Ay canım bir avazda kurtulusun inşallah çok sevindim adına 🌸🌸 sağlıcakla kucağına al 🌺

Naziko

Kayıtlı Üye
rank

Squat ne demek 😕

Dilek47

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 38+2 haftalık hamileyim enerji patlaması yaşıyırum dün temizlik yaptım içime doğmuş gibi gece sabaha kadar tuvalete gittim belim ağrıyo birde aşağıda baskı hissediyorum sabahta ishal oldum bugün kontrolüm vardı nts de sancı çıktı doktor ultrasonda baktı bebeğin başı kanala girmiş baskı yapıyor baya bu gece yada yarın doğabilir hazırlıklı ol iki güne gelmezse cumartesi nöbetçiyim direk gel çatı muayenesi yapalım direk açılır hızlanır dedi daha erken ama kilosu falan tamamlanmış haftasına göre geçmiş bile evde squat top üzerinde hareketler falan yapıcam bugün hayırlısıyla güzelce bir avaz'da doğururum inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar