Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen kuzum kardeş çok güzel biz 4 kardeşiz oğlumunda bu duyguyu yaşamasını isterim tek çocuğa karşıyım sen benden önce doğuracaksın içime doğdu var senden o potansiyel
Aynen kuzum kardeş çok güzel biz 4 kardeşiz oğlumunda bu duyguyu yaşamasını isterim tek çocuğa karşıyım sen benden önce doğuracaksın içime doğdu var senden o potansiyel
Yok canım dogurmam ben bunu da dogurmazdım da kızım kardesı istiyorum diye aglıyordu artık oyle istedim oldu cok sukur ıyı Kı de olmus ama baska istemiyorum
Yok canım dogurmam ben bunu da dogurmazdım da kızım kardesı istiyorum diye aglıyordu artık oyle istedim oldu cok sukur ıyı Kı de olmus ama baska istemiyorum
Ya her kes dogurdukdan sonra aktivliyi gidiyor. İlk zamanlarımda elifkpln elifsuecrinada hakanmarıya fatoşşeyma vardı şimdi hiiççç yoklar sonra mervr berk ebru ulus sonra meryemnazın annesi sonra bikaç isimler dogurduktan sonra gidiyor aktivıik bir benmiyim burda eskilerden takılan yahuuu
Pıskolojık olarak bosluga dustum resmen sureklı ev cocuk lar dısarı cıkamıyorum pıskolojım bozulmaya baslamıstı burda kafam dagılıyor hemde elimden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısıyorum canım o yuzden geri indirdim uygulamayı