Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım kızınla git sıkıntı olmaz ki ihmal etme az önce bi arkadaş yazmış ya akrabasının karnında bebeği ölmüş 1 hafta sonra farkedilmiş doğuma diye gittiğinde Allah korusun ihmal etmemek gerekiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım önümüzdeki hafta içi gideceğim işte bakalım geç kalmış olmam inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
36 değildir bence canım benim iki oğlanda 37de doğdu hatırlıyorum 2 haftada bir gittiğim zamanları ama hangi haftalar onu bilemedim
Öyle yine gidilirde doktor muayene edeceği zaman sıkıntı olur benim kız durmaz ağlar. Çok şükür şuana kadar bi sıkıntı olmadı inşallah doğduğunda sağlıklı olur da.
Bende 26.haftamdayim canim doktora geçen hafta gittim Eylül başında gel dedi 30. Haftadan sonra 2 haftada 1e dusucez kontrolleri dedi ilk kızımda da aynıydı 36dan sonra her haftaya düşüyor kontroller
Ya ben en son 32 haftalıkken gitmişdim. 13 temmuzda. Yani şimdi dohurunca 1 kere gidicemde izin verirlerse henüz öyle bi konu yok. Kocama söyledim susuyor. Hastane çantasında bikaç eksiyim var onu bile alamadım. İzin vermiyorlar kocama kocamda öyle susisyor işte...
Öyle yine gidilirde doktor muayene edeceği zaman sıkıntı olur benim kız durmaz ağlar. Çok şükür şuana kadar bi sıkıntı olmadı inşallah doğduğunda sağlıklı olur da.