Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En son 29 30 da muayene oldum evi taşıdım, şimdi burada yeni Dr bulmam lazım geç mi kaldım gitmem gerekiyor mu ona kafam takıldı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Teşekkür ederim canım
Bende şimdiye kadar hep ayda bir gidiyordum da buna ne zaman gideceğim bilemedim
Aynen canım randevu bulmakta çok sıkıntı devlette. Öncesinde özele gidiyordum üniversiteye mi gitsem yine farklı bi dr bulup özele mi devam etsem bilemedim
Aynen canım yakınmışız seninle bizde pzt 34 olacağız sen bikaç gün öndesin benden. Şimdiye kadar ayda bir gidiyordun o zaman dimi? Geç kalmış sayılmam demek bende
Senin daha küçükmüş canım ayda bir çağırması normal son haftalara doğru kontrolün sıklaştığını biliyorum da hangi haftalardan sonra hatırlayamadım
Allahın izniyle bişey olmaz inşallah benim 2.gebeliğim toplasam 5 defa gittim doğru düzgün tahlillerimi bile yapamadım. Şuan 39+3 teyim inşallah bi sıkıntısı olmaz bebeğimin. Benim 17 aylık bi kızım var bakacak kimse olmadığı için pek gidemedim kontrollerime. Sen elinde geldiğince git tabi ne olur ne olmaz.
Sanırım 7. Aydan sonra gidiliyor diye biliyorum NST ye giriliyor her 15 günde 1 benim de ilk hamileligim 6. Ayimdayim daha 2 hafta sonra 7. Ayima giricem kontrolüm var doktorda bende merak ediyorum açıkçası
Bana yeni hamile kaldığında normal.olursun demişti şimdi konuştum normal olamazsın ameliyet olacaksın dedi eylül 'ün başı bende gidecem bu arada aramızda gün var
Allahın izniyle bişey olmaz inşallah benim 2.gebeliğim toplasam 5 defa gittim doğru düzgün tahlillerimi bile yapamadım. Şuan 39+3 teyim inşallah bi sıkıntısı olmaz bebeğimin. Benim 17 aylık bi kızım var bakacak kimse olmadığı için pek gidemedim kontrollerime. Sen elinde geldiğince git tabi ne olur ne olmaz.
Canım kızınla git sıkıntı olmaz ki ihmal etme az önce bi arkadaş yazmış ya akrabasının karnında bebeği ölmüş 1 hafta sonra farkedilmiş doğuma diye gittiğinde Allah korusun ihmal etmemek gerekiyor
Sanırım 7. Aydan sonra gidiliyor diye biliyorum NST ye giriliyor her 15 günde 1 benim de ilk hamileligim 6. Ayimdayim daha 2 hafta sonra 7. Ayima giricem kontrolüm var doktorda bende merak ediyorum açıkçası
Bende 26.haftamdayim canim doktora geçen hafta gittim Eylül başında gel dedi 30. Haftadan sonra 2 haftada 1e dusucez kontrolleri dedi ilk kızımda da aynıydı 36dan sonra her haftaya düşüyor kontroller
Canım kızınla git sıkıntı olmaz ki ihmal etme az önce bi arkadaş yazmış ya akrabasının karnında bebeği ölmüş 1 hafta sonra farkedilmiş doğuma diye gittiğinde Allah korusun ihmal etmemek gerekiyor
Canım önümüzdeki hafta içi gideceğim işte bakalım geç kalmış olmam inşallah
36 değildir bence canım benim iki oğlanda 37de doğdu hatırlıyorum 2 haftada bir gittiğim zamanları ama hangi haftalar onu bilemedim
Ya ben en son 32 haftalıkken gitmişdim. 13 temmuzda. Yani şimdi dohurunca 1 kere gidicemde izin verirlerse henüz öyle bi konu yok. Kocama söyledim susuyor. Hastane çantasında bikaç eksiyim var onu bile alamadım. İzin vermiyorlar kocama kocamda öyle susisyor işte...