Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen canım mantıklı pzt 34 oluyoruz hangi hastaneye gitsem karar veremedim geçen burada acile gitmiştim üniversiteye güzel ilgilendiler hoşuma gitti. Özele mi gitsem üniye mi bilemedim randevu için aradım 25ine veriyor 12 gün var daha geç olur mu acaba o zamana alsam mı randevu özel mi bulsam bilemedim sence ne yapayım ya
Aynen canım ya son haftalar riskli olabiliyor şimdi bi mesaj okudum ihmale gelmez gideyim özele. O zaman çok güzel ilgilendiler diye aklımda kaldı orası buraya gelene kadar baştan beri bende hep özele gidiyordum burada nereye devam etsem bilemedim aksi durumlar da en iyisi üniversite hastaneleri oluyor ya bide ondan bi niyetlendim ama randevu tarihi çok uzun geldi randevusuz muayene de yokmuş en iyisi düzgün bi dr araştırmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen canım ya son haftalar riskli olabiliyor şimdi bi mesaj okudum ihmale gelmez gideyim özele. O zaman çok güzel ilgilendiler diye aklımda kaldı orası buraya gelene kadar baştan beri bende hep özele gidiyordum burada nereye devam etsem bilemedim aksi durumlar da en iyisi üniversite hastaneleri oluyor ya bide ondan bi niyetlendim ama randevu tarihi çok uzun geldi randevusuz muayene de yokmuş en iyisi düzgün bi dr araştırmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anladım canım devlet neden ayda bir diyor ki çok saçma daha sık olması lazım son haftalarda kontrollerin
Güzel bir özel bul son haftalardasin artık bir doktor ilgilensin üniversitenin randevusu çok uzun özelde de sorun yasicagini düşünmüyorum etrafına sor sorustur belki tavsiye edilen bir yer bulursun
Güzel bir özel bul son haftalardasin artık bir doktor ilgilensin üniversitenin randevusu çok uzun özelde de sorun yasicagini düşünmüyorum etrafına sor sorustur belki tavsiye edilen bir yer bulursun
Bana yeni hamile kaldığında normal.olursun demişti şimdi konuştum normal olamazsın ameliyet olacaksın dedi eylül 'ün başı bende gidecem bu arada aramızda gün var