Sağolasın canım benim evet onlarda var kuzum doğru iyiki de varlar vAllahi yaaCanim benim rabbim yardımcıniz olsun bidaha yaşatmasın inşallah kayınvalidenler de olacaktı sanki yanininzda kuzum yanlış mı hatırlıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kayınvalidemlerde var cnm bnm ama bazen tek oluyorum bir yerlere gidiyrlar korkuyrm.gece ki küçüktü ama yuzeydeydi çok siddtli oldu yaaRabbim yardımcınız olsun canim gerçekten zor oturdugun şehirde annen başka birileri yok mu yakın olan size yanina gelseler
Bende sana da okurum sende bana insan nasıl korkuyor helede evladı olunca insan çit diye bir ses gelse korkuyor yaa benimkinde inanmıyor yok belli etmiyorum asla da geldik geleli ilk defa dün anladı o da anlaşılmayacak gibi değildi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah eevt rabbim kimseye yaşatmasın ve birdaha hiç bir yerde olmasın yaRabbim yardımcımız olsun inşallah bende evde tekim çocuklarla eşim işe gidiyor sabah akşama doğru geliyor annemler vardı yanımda onlarda gittiler köye burda ev yapıyorlar dinamit patlatıyorlar sürekli ha bire deprem oluyor sanıyoruz bizimde o korku geçmiyor gece özellikle uyuyamıyorum bol bol dua oku canım hepsi geçecek inşallah korktuğunu oğluna belli etme normalmiş gibi davran ona ben öyle yapıyorum oğlum pek inanmıyor ama başka çare yok Allah büyüktür daha beterini vermesin hiç kimseye yaşatmasın bu yaşadıklarımızı inşallah
Aynen öyle canım yaOyleymis gidince gorece İnsAllah
Aynen cnm belki de o yüzden yaaa diyorum ya bn asla hiç Korkmaz'ın hep tektim kışın komşuya fln gece giderdim oğlumla şimdi yok nerde yaşadıklarımız çok zor şeyler beni çok etkiledi gerçekten yaa bol bol okuyorum telden de açıyorum amin amin inşallah sağolasın Allah razı olsun inşallah canım benim çok teşekkür ederim inşallah geçecek rabbim bundan başkasını beterini vermesin ya ya tek kalınca da zatn sürekli birilerini aryrm inanır mısın?Canım benim ya Rabbim her daim sizinle olsun inşaAllah o korkun da yeni doğum yaptın 40 in yeni çıkmış o da çok tetikliyor 40 li kadın öyledir canım geçecek bunlar inşaAllah dualarım sen ve çocuklarınla Allah sizi korusun bol bol oku içinden çocuklarının üstüne oku korkutma kendini ailenle konuş telefonda görüntülü konuş onları görmek sana iyi gelir bizimle konuş Allahın izniyle geçecek bu günlerin
Son düzenleme: