Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah yardımcınız olsun inşallah canm korkmaniz gayet normal kolay bişey yasamadiniz olmasa bile artık o korku üzerinizde kalmış canım bol bol dua oku kuran dinle inşallah korkunuz geçecek tir
Aynen öyle korkusu bile yetiyor gerçekten ya her gün gördüğün gittiğin yerler virane olmus çok sevdiğiniz insanlar çok uzaklarda ah ah neyleyim amin inşallah canım benim teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok kuzum malatydakinicin varda bizimkiler gidip geliyor bn korkuyrm hiç gitmym oturan var bn bizim ağır hasarlı yıkılacak olan eve giriyordum tam bugün oldu
Aynen öyle korkusu bile yetiyor gerçekten ya her gün gördüğün gittiğin yerler virane olmus çok sevdiğiniz insanlar çok uzaklarda ah ah neyleyim amin inşallah canım benim teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok kuzum malatydakinicin varda bizimkiler gidip geliyor bn korkuyrm hiç gitmym oturan var bn bizim ağır hasarlı yıkılacak olan eve giriyordum tam bugün oldu
İyi şükür sen canım oglumun midesi bulanıyor bnde aynı kızımda iyi ara ara gaz oluyor buranın suyu içiliyor ondan galiba eşimle bir sürü koli koli hazır su aldı işte normal suyu içmeyin dedi siz nasılsınız