Dua istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dua Bölümü kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Dua istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 134 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dua Bölümü
Konu Başlığı Dua istiyorum
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ablacım Allah razı olsun bu süreçte desteğin emeğin çok büyük daraldığım zaman aklıma sen geliyorsun yemin ederim ki ferahlıyorum sana hep dua ediyorum iyiye gidiyor şükürler olsun grip oldu ağır atlattı doktorları çok iyiler bize kalsa taburcu ederdik ama dışarda çok zorlanır kıyamıyoruz hastamıza burdayken tüm işlemleri yapıp öyle çıkaracaz hastaneden demişler gerekli olan her şeyi fazlasıyla yaptılar geçen hafta kadın doğum hastanesinden taburcu olup onkolojiye yatışını yapmışlar işini hakkıyla yapan insana denk gelmek cennetten nimet o kadar zorluk yaşadık ki hala devam ediyor küçük kardeşimin epilepsi nöbetleri benim küçüğün boşanma düşüncesi benim düşük olayları hepsini annemden babamdan saklıyorum kamburum var gibi hissediyorum yine de sadece annemin iyi olduğuna odaklanmak istiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin ecmain inşallah. Asla yansıtmam annem bana çok düşkündür ameliyata girerken dilinde hep ben vardım annem bu durumdayken üzmek bencillik olur hep içime ağlıyorum o yüzden kalbim ağrıyor olsun annem iyi olsun

Amin hazalım amin Allah razı olsun

O kadar doğru ki ama işte elimde değil dünya hayatı çok zor sabretmek de çok zor
Çok haklısın cnm rabb'im sabır versin

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim önce Semra teyzeye şifa versin önceliğimiz o diğer sıkıntılar geçicidir geçer InsAllah rabbim sevdiği kulunu hastalık verirmiş sınav edermiş sizde onun sevdiği kullarindansiniz bu mübarek günde kimsenin annesine bişey olmasiz anne bambaşka bişey ya tarifsiz bir duygu o yüzden çok hassasim bu konuda annesi hasta olan kimseyede dayanamıyorum keşke elimden daha çok bişey yapmak gelse dua ediyorum bugün ismende arkadaşlara dua ettirecem sen güçlü ol canim çünkü biz kadınlar çok duygusal olsakta çokta güçlüyüz annemi rüyamda çok görürum ben zaten günlük yazıyorum sanki annem yaşıyor gibi annem rüyamda hep şey diyor sen çok üzülüyorsun kızım üzülme ben burda çok iyiyim çok mutluyum diyor benim bir yerim Ağrısa annem rüyamda girer ağrıyan yerimi öper o kadar cok annemle baglantidayim ki sanki rüyamda yaşıyor ölmedi anlatacak o kadar çok şey varki buraya sığmaz keşke anneler ölümsüz olsa
Ah ablacım benim İnşallah annen cennettedir ki öyledir senin gibi hayırlı evlat yetiştirmiş hala dualarında güzel anılarında rüyalarında yaşıyor annesiz kalma korkusu yaşıyorum ama böyle hani söylemek de istemiyorum bilirsin annesi vefat eden insanları düşününce derdimden utanıyorum en azından hayatta arıyorum konuşuyorum halamın kızı 36 yaşında vefat etti 2 küçük öksüzü kaldı ne bileyim yüzlerine bakamıyorum bile Rabbim Rabbim sizi cennetinde buluştursun inşallah

Allah'ın izniyle inşallah daha da sağlıklı olucak inşallah amin 🤲 Rabbim kalbine ferahlık versin bu süreçte inşallah amin 🤲🤲
Amin canım benim Allah razı olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar