Ek gida

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nursen40 tarafından oluşturulan Ek gida başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,862 kez görüntülenmiş, 134 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gida
Konbuyu başlatan Nursen40
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar kızım 4 aylık ve sofraya ağlıyor biseyler istiyor yemek gördümü heyecanlanıyor siz 4 aylıkken bişey verdiniz mi ne zaman başladınız ek gıdaya?
Canim ben sutten kesildim 3 aylikken mamaya gectim sonra 4 aylikken yavas yavas başladım vermeye 7 buçuk aylık simdi hersey yiyor patates yogurt meyve sebze çeşitleri asla yok demez ne versen yiyor bazen seninde dedigin gibi ağlıyor vermemiz icin elinden alsak ağlıyor.. heyecanlaniyor ayaklarini yere vuruyor çığlıklar atıyor 😂😂sakinma ne istese tik agzina 😂😂😂

Benim kızımda dört aylık olcak iki gün sonra oda yediklerimize bakıyor buda ek gıdaya hazırlık aşaması ama vermemen daha doğru olur çevremdeki insanlar sürekli bisiler denesin diye vermek istiyo azardan verdikleri gün kızım sancidan duramiyo zaten gazlı verdikleri zaman daha kötü oluyor tabi her bebek bir olmaz ama gereği yok bence ek gıdanın
Erkek olmasın😂😂

Kızlar kızım 4 aylık ve sofraya ağlıyor biseyler istiyor yemek gördümü heyecanlanıyor siz 4 aylıkken bişey verdiniz mi ne zaman başladınız ek gıdaya?
Yemek olarak verilmesi çok uygun değil yemek suyu da aynı şekilde Cevremizdeki İnsanlar yemek suyu ver diyor ama yemek suyu demek yağ ve salça demek onada ihtiyacı olmayacağı apaçık bir gerçek. Benim bebeğime o aylarda eline havuç 🥕 salatalık elma dilimi gibi koparamayacagi parmak besinler veriyordum hem dişlerini kaşırsın hem farklı tatlar denesin diye ama yeme maksatlı değildi bu kesinlikle oyalnsın ve damağını kaşisın diyeydi.
Bir nevi alıştırma

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Üye olmadık diye erkek mi olduk bayagidir burdayım kime sarkıntılık ettim veya küfür ettim size erkek gibi hissettirecek naptım sorduğum sorularda hangi biri erkekle alakalı idi kırıldım ama neyse can sağlığı olsun dalga geçer gibi guluyorsunuz üzüldüm gerçekten
Takma kuzum sen boşver biz biliyoruz seni bu YETERLİ 😘

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Üye olmadık diye erkek mi olduk bayagidir burdayım kime sarkıntılık ettim veya küfür ettim size erkek gibi hissettirecek naptım sorduğum sorularda hangi biri erkekle alakalı idi kırıldım ama neyse can sağlığı olsun dalga geçer gibi guluyorsunuz üzüldüm gerçekten
Kız sana takılan takılana 😅 biz seni biliyoruz o yeterli ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.