Elektrik çarpması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Elektrik çarpması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,385 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elektrik çarpması
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ayn isi bndede oluor 😁🤭
Nasıl geçer acaba ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çıplak ayak toprağa bas kuzum
Öyle yapçam canım bide onu deniyim bakalım

Ay bendede olyodu eşime elim deyidi zaman elektirik carpiyordu bi neyse tokundugjm zaman 1 hafda felan surdu sonra kecdi
Ay inşallah benim de geçer biran önce🤗

Statik elektrik yuklenmissin canim yünlü kıyafet ler polar kıyafet battaniye gibi seylerden yada sürtünme kaynakli vücut statik elektrik toplamış topraga ayak baş geçer endişe etme esimdede sürekli oluyor biraz toprakta yürü dumu yada ellerini toprak olan bir saksı ya soktumu geçiyor
Sağol canım 🥰

Güldane

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1-2 gündür dokunduğum yerlerden elektrik çarpıyor. Acaba hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum başına gelen var mı? En çok üzüldüğüm oğlumun saçına dokunduğum da ve eline birşey verdiğim de oda çarpılıyor yüz ifadesi değişiyor. Ne yapsam ki bilemedim 😳😔
Ayy ayn durumu bende yaşıyorum canm ya hamile değilim ben 2 ay oldu doğum yapalı çocuklara değince veya başka bişeye değdiğimde hemen elektrik çarpıyor benide

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canım mutlaka toprakla uğraşman qerek warsa çiçek falan uqraş yada olduqun ilde hawa qüzelse parka qit topraqa çıplak ayakla bas.. etrafımızdaki elektronik şeylerden dolayı bazende binalardaki topraklama sisteminden de oluyor..
Evdeki çiçekler uğraşsam şuan daha kolay gelcek sanırım çok sağol canım 🤗

Ayy ayn durumu bende yaşıyorum canm ya hamile değilim ben 2 ay oldu doğum yapalı çocuklara değince veya başka bişeye değdiğimde hemen elektrik çarpıyor benide
Sende toprakla temas et canım ben öyle yaptım şimdi bakalım inşallah bidaha çarpmaz

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Benim de ilk defa başıma geldi, oğlumun canının yanması daha çok üzüyor beni, sabah bi ebeye msj atıyım bakıyım inşallah çözümü vardır 🤲

Benim daha 1-2 gün of inşallah çok uzun sürmez😔, çıplak ayak toprağa basmak elektriği alır diyorlardı acaba işe yarar mı deniyim ben bunu bi 😅
Ne yaptın cnm ebeye sordun mu ?

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1-2 gündür dokunduğum yerlerden elektrik çarpıyor. Acaba hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum başına gelen var mı? En çok üzüldüğüm oğlumun saçına dokunduğum da ve eline birşey verdiğim de oda çarpılıyor yüz ifadesi değişiyor. Ne yapsam ki bilemedim 😳😔
Ah ah o dert bende hep var kuzum misafirlere kahve çay verirken bile ödüm kopuyo birgün uzerlerine dökeceğim diye özelikle bazen deterjan çok kullanınca avuç için derisi kalkiyo ozaman daha çok oluyo ama bende heryerde var baytaniye bukerken olurum resmen araba kapısı ayağımla kapatırım çare toprakta yürü derler ama hangi birgün bende sürekli var

Yok canım ya sormadım hafta sonu diye rahatsız etmiyim dedim. Ama hala çarpılıyorum bugün çocuğu parka götürdüm kaydıraktan kayarken oda bayağa çarpıldı. Toprakla uğraşıyoruz ama inşallah geçer
Kaydirakmi iki çocuk büyüttüm hiç iynatamadim kendime toprak hattı cekecem 😀😀😀 bazen halı yada battaniye gibi birşey kaldıracak sam elektirikli süpürgenin demir sapı yada herhangi bir demir biryere dokunarak yapıyorum ozaman olmuyo cümle kapı her açtığımda elimi birkere uzatıp cekiyorum artık piskolojikmen korkarak kapı aciyom bende baya var ama hiç arastirmak aklıma gelmedi ya

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ah ah o dert bende hep var kuzum misafirlere kahve çay verirken bile ödüm kopuyo birgün uzerlerine dökeceğim diye özelikle bazen deterjan çok kullanınca avuç için derisi kalkiyo ozaman daha çok oluyo ama bende heryerde var baytaniye bukerken olurum resmen araba kapısı ayağımla kapatırım çare toprakta yürü derler ama hangi birgün bende sürekli var

Kaydirakmi iki çocuk büyüttüm hiç iynatamadim kendime toprak hattı cekecem 😀😀😀 bazen halı yada battaniye gibi birşey kaldıracak sam elektirikli süpürgenin demir sapı yada herhangi bir demir biryere dokunarak yapıyorum ozaman olmuyo cümle kapı her açtığımda elimi birkere uzatıp cekiyorum artık piskolojikmen korkarak kapı aciyom bende baya var ama hiç arastirmak aklıma gelmedi ya
Of çok kötü birşey ya benim ilk defa başıma geldi ama bilmiyorum geçer mi, çocuğum kaydıraktan kayarken elleri havada kayıyo canı acıyo diye, montu sürtündükçe çıtır çıtır ses çıkıyor. Acaba ilacı falan bir çözümü var mı hiç bilmiyorum ama gerçekten psikolojik olarak da çok etkiliyor dokunmaya korkar oldum

Anladım kuzum sende ayaklarını toprağa degdir elektriğini alır
Deniyorum onu canım ama hala devam ediyor bakalım hayırlısı artık

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Toprak elektriğini alır der büyüklerimiz dene bence :) çıplak ayakla toprağa bas:)

Tüm sayfalar yüklendi.