Elektrik çarpması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Elektrik çarpması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,385 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elektrik çarpması
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee
Kızlar 1-2 gündür dokunduğum yerlerden elektrik çarpıyor. Acaba hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum başına gelen var mı? En çok üzüldüğüm oğlumun saçına dokunduğum da ve eline birşey verdiğim de oda çarpılıyor yüz ifadesi değişiyor. Ne yapsam ki bilemedim 😳😔
Aynı dert bizde de var canım neden oluyor bilmiyorum telefonla oynadigimdan mi oluyor diye düşünmedim değil 🤔biseye dokunurken felan gün içinde belki 5 kere oluyor özellikle bebeğime dokundugumda da oluyor kuzum korkuyor ağlamaya başlıyor neden oluyor bilmiyorum canım 🤷

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1-2 gündür dokunduğum yerlerden elektrik çarpıyor. Acaba hamilelikle ilgisi var mı bilmiyorum başına gelen var mı? En çok üzüldüğüm oğlumun saçına dokunduğum da ve eline birşey verdiğim de oda çarpılıyor yüz ifadesi değişiyor. Ne yapsam ki bilemedim 😳😔
Toprak üstünde gez normal elektirik çarpması diyince korktum illahi 😀Ben hamileyken elektirege tutuldum az daha öbür dünyaya boyluyordum Allah kimseye yaşatmasin çok kötüydü 😔

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Of çok kötü birşey ya benim ilk defa başıma geldi ama bilmiyorum geçer mi, çocuğum kaydıraktan kayarken elleri havada kayıyo canı acıyo diye, montu sürtündükçe çıtır çıtır ses çıkıyor. Acaba ilacı falan bir çözümü var mı hiç bilmiyorum ama gerçekten psikolojik olarak da çok etkiliyor dokunmaya korkar oldum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Deniyorum onu canım ama hala devam ediyor bakalım hayırlısı artık
Kuzum kaydirakta olur sürtünme yapıyor elektiriklenmeye sebepolur ben heryerde heran çok sinir bozucu

Tüm sayfalar yüklendi.