Ortalqi bulatmaya oqlunu kendine yakmaya qelmis üzülmemek elde deqil eşimle aram açıldı kendi defolup qideck haftaya nasıl isincaz eşimle şimdi hiç bilmiyorum. Yasattiqi herseyi inkar ediyo yaşayanlar çok iyi anlar 6 yıllık ewliliqm başa döndü
Sedamm canımın içi hemen hemen yaşıtız bende çok zorluklarla evlendim. Bir birimizi çok severdik 2015 de nışanlandık 2017 de kaçdım ona babam nışanı atıyodu tatsızlık olmuştu. Ben babama kafa tutdum vee bababm beni ben babamı sildik her şeyimi okulumu bile ona kurban etdimm. Kolej okuyodum ama işler böyle olunca bırakdım ..
Evliliyimizin ilk 2 yılı iyiydi 2 oglumiz vardı evde kaynana görümce bir şey dediyinde eşim savunurdu. Sonraysa işler tersine döndü. Şimdi eşim bilerekden bemi ailesi komşu demez azarlar bagırır. Ama ytaga girince odaya geçince bana sarılmadan be i öpmeden uyumaz ..
Beni okşamadan yatmaz.
Soruyorum böyle olması gerek diyor zaten seni sevdiyimi biliyorsun diyor .
Kafası rahat olsun 2lemde kalmamakçun onları iyi davranır be isterse alır ne isterlerse yapar.
İlk başlar karşıydım şimdi susuyorum şakaya vuruyorum. Çünki gece bana kalıyor bana sarılıyor beni öpüyor... yıllar sonra bir arada kalmayı başarıcaz diyorum..
Zaten onunda istediyi ama ailesini kırmak onuruna dokunur..
Bem 13 kişilik evde yaşıyorum..
Görümcelürim hep bizde bir göümcemi zaten karısı gibi alır verir her şeyini..
Bazen bem isterim bana almaz ama ona alır..
Neyse kuzum sen baş başa yaşıyosun yeni çocugun olnuş.. zaten gidicek zaten iyisiniz neden kırıyorsunuz kendinizi neden kafa tutuyorsun kaynanana . O da onun annesi tabiiki o biraz agır basar yanii.
Ne derse boş ver kururunu koy bur yana. Eşine gül ona gülümse zaten gidicek onu tut kafanda gidicek diye..
Keşke ilk başda kafa tutmasaydın yapdım deyeydi yalnız kaldıgında eşinle öyle deyil deseydin..
Yalnış hamleler yapıyorsun kuuzuumm... Allah sabır versin biz gelinlere ❤