Buqün doqum yapalı 8 qün oldu kaynanam yanima qelmisti ben çaqırmamıştım kendi çıktı qeldi. Hastanede çok yardımcı oldu istemediqim halde çünkü dikisim yirtiqim yoktu. Dün ewminde tartışma çıktı. İlk oqlum kaynanamn yanında oldu beraber yaşıyorduk. Ilk oqlunun ilk torunu. Ben oqluma elimden qeleni yaptım dedi torunundan için battaniyesini ördürdum hırkalar ördümdüm dedi bnde misafr ama bnde mal deqilm dedim iplerini ortak aldıkta ördürdk anne ne sen ördürmesi dedim ne saçmalıyorsun sen parayı nerden aliyodun dedi el öpmesinden weriler paralarla ortak aldrdin dedm ee bn oqluma 2 takım elbise aldım yorqan yaptım dedi. Çok bisrymi yaptın anne dedim eşimde yanımızda qelin sus sen ortaliqi karıştırıyorsun dedi. Ne karstrcam olan ortada dedm. Uzatma qit yat dedim yatmadı qece 3e kadar eşimle konuştular eşim iyi kötü yasadiklarimizi annesine hatrlatti kadın oturdu soquk balkona eşimin wicdanina oynayıp üzüldü. Erzurmda yaşıyorum soququnu bilen bilir. Eşim anne qel etme dedi kadın benimde hayallerim wardi dedi. Bu sefer mewzu döndü ona. Eşim qeldi yanima aqliyosana yaranabilmek beni adamdan say diye ewime qelen misafire nasıl konuştum dedi. Çok pişmanm dedi. Senin yüzünden anneme sarilamyom opemiyom dedi çok zoruma qitti çünkü aşırı şeyler yaşadım kacarak ewlendim burnumdan qeldi. Allaha duwa ettimki simdi bana hayrli yolu wer diye kendine çeki düzen wer artık senin lafinla hareket etmiycem dedi. Çok zoruma qitti herseyi biliyodu benmle yaşadı qördu oysa. Sabah kalktım benm ewimde benimle konusmuyo kaynanam eşim qönlünü almak için cabaliyo. Şaştım kaldım benim yanima qeliyo öpüyo sariliyo. Artık ne halt yiyeceqimi şaşırdım durum nereye qider
![]()
keşke hehe tamm haklisin diyip sussaydin böyle insanlarla konuşmaya bile gelmez deymez onlara muhattap olmaya bile deymez böyle insanlarla gulumBuqün doqum yapalı 8 qün oldu kaynanam yanima qelmisti ben çaqırmamıştım kendi çıktı qeldi. Hastanede çok yardımcı oldu istemediqim halde çünkü dikisim yirtiqim yoktu. Dün ewminde tartışma çıktı. İlk oqlum kaynanamn yanında oldu beraber yaşıyorduk. Ilk oqlunun ilk torunu. Ben oqluma elimden qeleni yaptım dedi torunundan için battaniyesini ördürdum hırkalar ördümdüm dedi bnde misafr ama bnde mal deqilm dedim iplerini ortak aldıkta ördürdk anne ne sen ördürmesi dedim ne saçmalıyorsun sen parayı nerden aliyodun dedi el öpmesinden weriler paralarla ortak aldrdin dedm ee bn oqluma 2 takım elbise aldım yorqan yaptım dedi. Çok bisrymi yaptın anne dedim eşimde yanımızda qelin sus sen ortaliqi karıştırıyorsun dedi. Ne karstrcam olan ortada dedm. Uzatma qit yat dedim yatmadı qece 3e kadar eşimle konuştular eşim iyi kötü yasadiklarimizi annesine hatrlatti kadın oturdu soquk balkona eşimin wicdanina oynayıp üzüldü. Erzurmda yaşıyorum soququnu bilen bilir. Eşim anne qel etme dedi kadın benimde hayallerim wardi dedi. Bu sefer mewzu döndü ona. Eşim qeldi yanima aqliyosana yaranabilmek beni adamdan say diye ewime qelen misafire nasıl konuştum dedi. Çok pişmanm dedi. Senin yüzünden anneme sarilamyom opemiyom dedi çok zoruma qitti çünkü aşırı şeyler yaşadım kacarak ewlendim burnumdan qeldi. Allaha duwa ettimki simdi bana hayrli yolu wer diye kendine çeki düzen wer artık senin lafinla hareket etmiycem dedi. Çok zoruma qitti herseyi biliyodu benmle yaşadı qördu oysa. Sabah kalktım benm ewimde benimle konusmuyo kaynanam eşim qönlünü almak için cabaliyo. Şaştım kaldım benim yanima qeliyo öpüyo sariliyo. Artık ne halt yiyeceqimi şaşırdım durum nereye qider
![]()