Erkek bebiş anneleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Erkek bebiş anneleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,195 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek bebiş anneleri
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
İyi çok şükür teyze si gündüz mışıl mışıl uyuyor gece saat 12 den sonra nöbete kalkıyoz teşekür ederiz sorduğun için canım kötü güler geride kaldı çok şükür
Çok şükür canım gebeliğinin son haftaları biraz sıkıntılı geçmişti neyseki geride kaldı şimdii yanında oğluşun, çok şükür sevindim sağlıklı hayırlı ömürleri olsun🥰 93 gün kaldı bizimde kavuşmamıza inşaallah

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
İsim olarak ne koymayı düşünüyorsunuz yada kararlaştırdınız. Ben Ege koyucam inş rabbim o günleri gosterirse.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar birde bu Sibel mevzusu ne ben tam anlamadım.
Çocuk doğacak biz daha bı karar veremedik kız olursa eşim hiç karismicak koyduğum ismi kabul edecekdi oğlan oluncada ben karismicakdim ama ben hep ilerde bı oğlum olursa YUSUF koymak istiyodum şimdi Yusuf olsun diyorum eşim hani karismicakdin diyo :)) işime gelmedi bu anlaşma yani😂😂o Alp istiyo bakalım insallah bı karar verecez

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Çocuk doğacak biz daha bı karar veremedik kız olursa eşim hiç karismicak koyduğum ismi kabul edecekdi oğlan oluncada ben karismicakdim ama ben hep ilerde bı oğlum olursa YUSUF koymak istiyodum şimdi Yusuf olsun diyorum eşim hani karismicakdin diyo :)) işime gelmedi bu anlaşma yani😂😂o Alp istiyo bakalım insallah bı karar verecez
Yusuf Alp olabilir🙂

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Admin uyarı yaptı bilgilerinize ;

Bir daha kullanıcı hakkında konu açan olursa süresiz uzaklaştırılacaktır.
Kişi Bir süre uzaklaştırılmıştır. Süre sonunda gerekli açıklama yapılırsa yasagı kalkar.

Tüm sayfalar yüklendi.