Erkek bebiş anneleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Erkek bebiş anneleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,200 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek bebiş anneleri
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım gebeliğinin son haftaları biraz sıkıntılı geçmişti neyseki geride kaldı şimdii yanında oğluşun, çok şükür sevindim sağlıklı hayırlı ömürleri olsun🥰 93 gün kaldı bizimde kavuşmamıza inşaallah
İnşallah sağlıkla yavrucuğunu kucağına alırsın canım Rabbim sağ salim kurtulup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana ve bebeğini bekleyen bütün anis adaylarına

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah sağlıkla yavrucuğunu kucağına alırsın canım Rabbim sağ salim kurtulup sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana ve bebeğini bekleyen bütün anis adaylarına
Amin canım amin ins rabbim bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ins hayirlisiyla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çocuk doğacak biz daha bı karar veremedik kız olursa eşim hiç karismicak koyduğum ismi kabul edecekdi oğlan oluncada ben karismicakdim ama ben hep ilerde bı oğlum olursa YUSUF koymak istiyodum şimdi Yusuf olsun diyorum eşim hani karismicakdin diyo :)) işime gelmedi bu anlaşma yani😂😂o Alp istiyo bakalım insallah bı karar verecez
Canım Yusuf Alp koyabilirsin ikinizinde gönlü olur. İki isim koyabilirseniz uyumlu hem güzel olur bence ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çocuk doğacak biz daha bı karar veremedik kız olursa eşim hiç karismicak koyduğum ismi kabul edecekdi oğlan oluncada ben karismicakdim ama ben hep ilerde bı oğlum olursa YUSUF koymak istiyodum şimdi Yusuf olsun diyorum eşim hani karismicakdin diyo :)) işime gelmedi bu anlaşma yani😂😂o Alp istiyo bakalım insallah bı karar verecez
Canım Yusuf Alp koyabilirsin ikinizinde gönlü olur. İki isim koyabilirseniz uyumlu hem güzel olur bence ☺️

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.