Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle kuzum kendimi sende görüyorum favorimsin ❤ resmen postlarda senin cevaplarini ariyorum hatta geçen merveyede dedim bayılıyorum bu kadina diye
Evet bak buna da katiliyorum, cocugun yorduguna inanmiyorlar. Ama ben bunun icin de cozum buldum, aksama kadar yemek yapmiyorum esim gelince ben yemek yapip sofrayi hazirlayayim sen cocuga bak diyorum. Yemek pismeden bagiriyor ben susturamiyorum diye haftasonlari da mutlaka uzun sure ilgilenmesini sagliyorum, gece nasil uyudugunu bilmiyor. Soylenince de ne var yahu ben ise gideyim sen evde cocuga bak o zaman, bi aksamlari ben ilgilenirim cocugumla ne olacak diyorum simdi ne yapiyorsun ki evde diyemiyor
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
Esimin de benim de sosyal medya hesaplarimiz yok. Bir tek whatsappimiz var bir de cocuk icin cok sey ogreniyorum diye burasi var sosyal medya hesabi olmayinca pek bir telefonla ilgilenecek birsey de bulamiyoruz, cocugumuza vakit ayiriyoruz evde internette yok, bu bolgeye internet gelmiyor evde tv de yok medeniyetten uzak yasiyoruz bacim
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr
Allah razı olsun canım bebeğim üç aylık bu süreçte inan çok yıprandım acemi bir anneydim her ağızdan bir ses çıkıyordu dışardan birisini dinleyince kaynanam millet ne derse yapıyorsun diye sataşiyordu vs vs şimdi de eşim bencil ailesi desen çocuğa temiz güzel bir şey giydirince hemen laf ediyorlar yok nazar değecek yok bebeğin teni beyaz koyu renkler giydir sabah kaynanama herşeye karışmayın dedim
Canim benim oğlumda beyaz tenli açıkcası bende pek guzel giydirmiyorum nazar olur diye ama benim etrafımda niyet pis insanlar çok oyuzden bir annemlere giderken güzel giydiriyorum okadar kaynananın demesinde bir şey yok bütün Kaynanalar böyle Benim kaynanam da öyle bana çekmiş diye beyaz konusunda benim yanımda pek bir şey Söylemiyor Ama o da istemiyor güzel giydirmemi oğlu esmer olduğu için oğlunun üstüne laf getirmeyi sevmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Esimin de benim de sosyal medya hesaplarimiz yok. Bir tek whatsappimiz var bir de cocuk icin cok sey ogreniyorum diye burasi var sosyal medya hesabi olmayinca pek bir telefonla ilgilenecek birsey de bulamiyoruz, cocugumuza vakit ayiriyoruz evde internette yok, bu bolgeye internet gelmiyor evde tv de yok medeniyetten uzak yasiyoruz bacim
Benim evde de internet yok her gelen olmuyor böyle eve wi-fi cekin diyor ama takmıyoruz valla tv var ama tutup atasım var camdan ama pahalı diyr onada kıyamıyorum
Kızlar tek tek yazamıyorum cevaplar için çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız sayesinde anladım ki ben eşimi seviyorum sadece kızgınmışım sizleri seviyorum sağ olun var olun
Kızlar tek tek yazamıyorum cevaplar için çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız sayesinde anladım ki ben eşimi seviyorum sadece kızgınmışım sizleri seviyorum sağ olun var olun