Benim rüya gibi evliliğim vardı doğumdan sonra kâbusa döndü herkes geçici diyordu gerçekten de öyle oldu eşim işten gelsin diye dakika sayan ben ondan nefret eder olmuştum aşırı bencildi dünyan kızımız oldu diyordu kiskaniyordu tabiki dünyam o diyordum sonra eşimin yerine koydum kendimi birden ilgi kesilince erkekler böyle oluyor kızımı beş dakka kucağına almazdı tuvalete zor giderdim şimdi kızımiz kucağından inmiyor öyle çok seviyor ki sabret düzelecek bende yaşadım gör bak bebeğiniz büyüdükçe dahada bağlanacakKızlar eşim bazen bana acayip bencilce davranıyor uyuyacam diyorum bebek yoruyor haliyle gel çay içelim diyor dün akşam yorgun düştüm karnım da açtı uyumayı seçtim gelmiş diyor gel bana yiyecek bir şeyler hazırla dedim ne kadar vicdansızsin ben açım git hazırla ben de yiyeyim kalkıp gitti ben de uyudum yapım gereği tahammülüm hiç yok bencillige geçenlerde de başım çatlıyor diyor gel benimle sahur yap gelip yanında durunca youtube dan dizi izliyor ben orda resmen kukla işlevi görüyorum ne sohbet eder ne sorar bugün kızımla nasıl geçti günün doğumdan sonra baktım çok bencil yaklaşıyor artık sevmemeye başladım galiba hamileyken sancım olsa ona kahvaltı hazirlayamasam hep içimde kalırdı şimdi pek takmıyorum annesi hazırlıyor sanırım dengim değil sizler denginzle evlndgnizi düşünüyor musunuz bazen kendimi çok boşlukta hissediyorum bu yüzden ve şunu düşünüyorum sadece kızım için nefes alıyorum![]()