Sorum var Eşimden soğudum sanırım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Eşimden soğudum sanırım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,357 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimden soğudum sanırım
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Köşe yazarları gibi konuştun kesinlikle ay birde şeyi biliyon mu telefonu açıp piş sesi açıp çocuk uyuyor kendi kendine ben ağzımla söyleyince sende ac çenen yorulmasın diyorlar ilginç 🤣
Benim bebegim benim sesimi duymadan uyumuyor 😁 sesimi kaydetsem bile kanmiyor, canli ses istiyor sipa 😁. Birak cenem yorulsun, bebegim sevildigini bilsin 😍

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Esimin de benim de sosyal medya hesaplarimiz yok. Bir tek whatsappimiz var bir de cocuk icin cok sey ogreniyorum diye burasi var 😉 sosyal medya hesabi olmayinca pek bir telefonla ilgilenecek birsey de bulamiyoruz, cocugumuza vakit ayiriyoruz 😁 evde internette yok, bu bolgeye internet gelmiyor 😁😁 evde tv de yok 😁😁 medeniyetten uzak yasiyoruz bacim 😁😁

İsime geliyor bu durum
Vay be çok şaşırdım keşke bizimde olmasaydı TV miz sosyal medyamız 😏hep bu teknoloji yüzünden iletişimsizlik yaşıyoruz bu yüzden çoğu zaman birbirimizin sıkıntılarından bihaberiz 😏😏

pınar aktaş 13

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim bazen bana acayip bencilce davranıyor uyuyacam diyorum bebek yoruyor haliyle gel çay içelim diyor dün akşam yorgun düştüm karnım da açtı uyumayı seçtim gelmiş diyor gel bana yiyecek bir şeyler hazırla dedim ne kadar vicdansızsin ben açım git hazırla ben de yiyeyim kalkıp gitti ben de uyudum yapım gereği tahammülüm hiç yok bencillige geçenlerde de başım çatlıyor diyor gel benimle sahur yap gelip yanında durunca youtube dan dizi izliyor ben orda resmen kukla işlevi görüyorum ne sohbet eder ne sorar bugün kızımla nasıl geçti günün doğumdan sonra baktım çok bencil yaklaşıyor artık sevmemeye başladım galiba hamileyken sancım olsa ona kahvaltı hazirlayamasam hep içimde kalırdı şimdi pek takmıyorum annesi hazırlıyor sanırım dengim değil sizler denginzle evlndgnizi düşünüyor musunuz bazen kendimi çok boşlukta hissediyorum bu yüzden ve şunu düşünüyorum sadece kızım için nefes alıyorum 😑
lohusa donemindemisin bu donemde cok degisik doygulara sahip oluyu insan tabiki dusunceli olmasi lazim

Papatya46

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar eşim bazen bana acayip bencilce davranıyor uyuyacam diyorum bebek yoruyor haliyle gel çay içelim diyor dün akşam yorgun düştüm karnım da açtı uyumayı seçtim gelmiş diyor gel bana yiyecek bir şeyler hazırla dedim ne kadar vicdansızsin ben açım git hazırla ben de yiyeyim kalkıp gitti ben de uyudum yapım gereği tahammülüm hiç yok bencillige geçenlerde de başım çatlıyor diyor gel benimle sahur yap gelip yanında durunca youtube dan dizi izliyor ben orda resmen kukla işlevi görüyorum ne sohbet eder ne sorar bugün kızımla nasıl geçti günün doğumdan sonra baktım çok bencil yaklaşıyor artık sevmemeye başladım galiba hamileyken sancım olsa ona kahvaltı hazirlayamasam hep içimde kalırdı şimdi pek takmıyorum annesi hazırlıyor sanırım dengim değil sizler denginzle evlndgnizi düşünüyor musunuz bazen kendimi çok boşlukta hissediyorum bu yüzden ve şunu düşünüyorum sadece kızım için nefes alıyorum 😑
Yaaa okurken bile bir bayan olarak çok üzüldüm bence eşinle baş başa konuş bu durumlardan şikayetçi olduğunu ve kendini düzeltmesini iste ve tabiki dua et

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Rabb'im yuvanıza mutluluk huzur versin inşallah ❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar