Sorum var Eşimden soğudum sanırım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Eşimden soğudum sanırım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,357 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimden soğudum sanırım
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bursadayim da benim sokaga internet gelmiyor, yapacak birsey yok 😁😁

Evinizde internetle isinizi gorun de sende 😁 bizr dediklerinde bizim evde sohbet var, sohbet etmeye buyrun gelin diyorum ben 😁😁

Allah daim etsin sevginizi 🤩
İyi ne güzel valla en iyisi aslında

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Baskasinin cocuguna karismam, sonucta herkes birseyler ogreniyor bilinclenmek icin ugrassinlar. Nasil isterlerse oyle buyutsunler cocuklarini. Ben kendi cocuguma bakarim ☺️ ben de sarkilarla, evdeki malzemelerle oyun yapiyorum cocuguma 😁

Cocugumu hickimse benden cok dusunemez ☺️ butun varligim zaten onun, iki oyuncakla mi cimrilik yapacagim, zaten hep cocugumuz icin calisiyoruz 🤩 acikcasi ben cocuguma kiyafet bile 4-5 takimdan fazla almadim, hep yegenimin giydikleriyle büyüyor ☺️
Nekadar onları korusakta elbet teknolojiyle tanışacaklar ama şuan en azından müdahale edebiliyoruz elimizden geldiğince koruyamaz insaALAH

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Nekadar onları korusakta elbet teknolojiyle tanışacaklar ama şuan en azından müdahale edebiliyoruz elimizden geldiğince koruyamaz insaALAH
Oyle elbette, koruyabildigimiz kadar koruyalim, sonra zaten yeterince teknolojinin icinde yer alacaklar

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Oyle elbette, koruyabildigimiz kadar koruyalim, sonra zaten yeterince teknolojinin icinde yer alacaklar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu yazından sonra artik oyuncak almaya çok meraklıydım o merakım da bitti 🤣

Ekli dosyalar

• 20230502_173608.jpg
    20230502_173608.jpg
    199.5 KB · Görüntüleme: 78

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Oyuncak dedigin anne babadir, sevginle oyunlar kur oynat 😁 cocuga para harcama sevgini harca 😍
Köşe yazarları gibi konuştun kesinlikle ay birde şeyi biliyon mu telefonu açıp piş sesi açıp çocuk uyuyor kendi kendine ben ağzımla söyleyince sende ac çenen yorulmasın diyorlar ilginç 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar