Sorum var Eşimden soğudum sanırım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Eşimden soğudum sanırım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,361 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimden soğudum sanırım
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar tek tek yazamıyorum cevaplar için çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız sayesinde anladım ki ben eşimi seviyorum sadece kızgınmışım🥰 sizleri seviyorum sağ olun var olun 🌷
Rica ederiz kuzum
Sevindim adına hep mutlu olun inşallah rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inşallah

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl ya nerde yaşıyorsunuz çok merak ettim
Bursadayim da benim sokaga internet gelmiyor, yapacak birsey yok 😁😁
Benim evde de internet yok her gelen olmuyor böyle eve wi-fi cekin diyor ama takmıyoruz valla tv var ama tutup atasım var camdan ama pahalı diyr onada kıyamıyorum 🤣
Evinizde internetle isinizi gorun de sende 😁 bizr dediklerinde bizim evde sohbet var, sohbet etmeye buyrun gelin diyorum ben 😁😁
Kızlar tek tek yazamıyorum cevaplar için çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız sayesinde anladım ki ben eşimi seviyorum sadece kızgınmışım🥰 sizleri seviyorum sağ olun var olun 🌷
Allah daim etsin sevginizi 🤩

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Bursadayim da benim sokaga internet gelmiyor, yapacak birsey yok 😁😁

Evinizde internetle isinizi gorun de sende 😁 bizr dediklerinde bizim evde sohbet var, sohbet etmeye buyrun gelin diyorum ben 😁😁

Allah daim etsin sevginizi 🤩

Valla iyi diyorsun canım çocuk büyüsün mecbur yükliceksiniz diyorlar birde Allahim ya😅

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Valla iyi diyorsun canım çocuk büyüsün mecbur yükliceksiniz diyorlar birde Allahim ya😅
Cocuk buyuyunce en azından neye nasil vakit ayiracagindan anlayacak, gelisim caginda en azindan uzak duracak. Bebegimi koruyabildigim kadar koruyacagim, geri kalaninda zaten olacagini biliyoruz ☺️ bana da bunu diyen cikti da annelik gorevi olarak bebegimi koruyabildigim kadar koruyorum, asil ihtiyac duydugumuz zaman zaten taktiririz ve bebegimi benden cok kimse dusunemez diyorum acikcasi 😁😁😁

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Cocuk buyuyunce en azından neye nasil vakit ayiracagindan anlayacak, gelisim caginda en azindan uzak duracak. Bebegimi koruyabildigim kadar koruyacagim, geri kalaninda zaten olacagini biliyoruz ☺️ bana da bunu diyen cikti da annelik gorevi olarak bebegimi koruyabildigim kadar koruyorum, asil ihtiyac duydugumuz zaman zaten taktiririz ve bebegimi benden cok kimse dusunemez diyorum acikcasi 😁😁😁
😅 ALLAH seni ya ben bebeğimi tv karşısına koymuyorum izletmiyorum bon bon bakıyorlar bişi olmaz falan diyorlar aman ne olacak diyorlar ben istemiyorum kendi rahatım için çocuğum tv karşına atamam saçmalık diyorlar bazen susmak he deyip geçmek lazim anlamıyorlar çünkü

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
😅 ALLAH seni ya ben bebeğimi tv karşısına koymuyorum izletmiyorum bon bon bakıyorlar bişi olmaz falan diyorlar aman ne olacak diyorlar ben istemiyorum kendi rahatım için çocuğum tv karşına atamam saçmalık diyorlar bazen susmak he deyip geçmek lazim anlamıyorlar çünkü
Onlar cok biliyor en güzeli yapıyorsun

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Ben gittigim yerlerde tv yi bile kapatiyorum 😁 izlemeye devam edecekseniz ben kalkayim diyorum 😁 2 saat sohbet edip kalkiyorum 😁 isin ilginci gorumcemler, eltilerim falan aldigi oyuncaklar disinda oyuncak bile almiyorum. Ki o oyuncaklar icin de suan erken. Dis kasiyacagindan baska oyuncagi yok cocugumun 😁😁 birlikte oyun oynuyoruz ☺️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ben gittigim yerlerde tv yi bile kapatiyorum 😁 izlemeye devam edecekseniz ben kalkayim diyorum 😁 2 saat sohbet edip kalkiyorum 😁 isin ilginci gorumcemler, eltilerim falan aldigi oyuncaklar disinda oyuncak bile almiyorum. Ki o oyuncaklar icin de suan erken. Dis kasiyacagindan baska oyuncagi yok cocugumun 😁😁 birlikte oyun oynuyoruz ☺️
Mukemmel anneeee🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar