Uyumadı mı halaCazgir bir kızım var onla ugrasiyorum canim
Uyumadı mı halaCazgir bir kızım var onla ugrasiyorum canim
Hmm anladım benimkiler de şimdi uyuduSaat burda 10 uyumaz daha 12 de uyur kafasına göre bir cocuk
İlk senemde hep agliyrdum, sonra ben bağırmaya başladım ama bu sefer kızım çok kötü olmaya başladı korkuyordu, şimdi hiç bir şey demiyrm o bağırıyor tammm sakin oluyrz fln diyrm,ne varki diyrm sakince ama bunaldm,çok soğudum kaç kere aşkından ölmediğini anneme gidicegimi soyledimki giderim de ama bilmiyrm yaa uff çok soğudum bu huyundan daha iki aylık bebeğim var eşime karşı içimde sevgi hissetmiyrm napicm ben yaaSabr et canm!. Kocan bağırırken sen güzel bişeylər söyle, o utanıcak. Evlilik böyle bişey diyilmi küser barışırsın, bide çokta cebindeymişin gibi davranma kocana, yani çokda seviyomuşun ölüyomuşun onun için, gibi. Kendinle iygilen o olduğu ortamda bulunma o senin yanına gelsin senin bulunduğun yere.
Bilmiyorum kalbimdekini doğrumu ifade etdim sizlere kötü yazdıysan özür dilerimKızlar kendinizle iygilenin kocam kocam diyibde ömrünüzü yemekle geçirmeyin. Saçlarınıza ak düştü. Ben çok mutluyum Allah bozmasın. bi kızımda var ikinciyi istiyorum ama doktor olmaz dedi, neyse kendimle bebeyimle iygileniyorum kocamada arkadaşım gibi davranıyorum yani aramıda bi karı koca gibi bişey yok gibi davranıyorum. Sizden özür diliyorum ama söyliycem, ilişki için haftada bir kere izin veriyorum. Bi kokum var yani parfüm her sabah duş aldıktan sonra krem sürüyorum vücuduma, parfüm sıkıyorum güzel giyiniyorum. Parfüm tanış olmadan yani evlenmeden öncede kullanıyordum, aynı parfüm yani bana ait parfüm, nereye gitsede eve erken gelir o kokunu özlüyor hiç kimsede olmadığı için.
Gitmekle pişman olursun gidersin 5 gün 10 gün özlersin. Sadece kendini hissetdir özlesin seni.İlk senemde hep agliyrdum, sonra ben bağırmaya başladım ama bu sefer kızım çok kötü olmaya başladı korkuyordu, şimdi hiç bir şey demiyrm o bağırıyor tammm sakin oluyrz fln diyrm,ne varki diyrm sakince ama bunaldm,çok soğudum kaç kere aşkından ölmediğini anneme gidicegimi soyledimki giderim de ama bilmiyrm yaa uff çok soğudum bu huyundan daha iki aylık bebeğim var eşime karşı içimde sevgi hissetmiyrm napicm ben yaa
Yok canım bencede kocayı simartmiycan gereği yokKızlar kendinizle iygilenin kocam kocam diyibde ömrünüzü yemekle geçirmeyin. Saçlarınıza ak düştü. Ben çok mutluyum Allah bozmasın. bi kızımda var ikinciyi istiyorum ama doktor olmaz dedi, neyse kendimle bebeyimle iygileniyorum kocamada arkadaşım gibi davranıyorum yani aramıda bi karı koca gibi bişey yok gibi davranıyorum. Sizden özür diliyorum ama söyliycem, ilişki için haftada bir kere izin veriyorum. Bi kokum var yani parfüm her sabah duş aldıktan sonra krem sürüyorum vücuduma, parfüm sıkıyorum güzel giyiniyorum. Parfüm tanış olmadan yani evlenmeden öncede kullanıyordum, aynı parfüm yani bana ait parfüm, nereye gitsede eve erken gelir o kokunu özlüyor hiç kimsede olmadığı için.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bilmiyorum kalbimdekini doğrumu ifade etdim sizlere kötü yazdıysan özür dilerim
Valla cnm aynı benim eşimde öyle oda İkizler burcu yani bende kendisine şöyle nirim ne gerekse onu soylerim anlayana davul zurna saz anlamayana sivrisinek az onun için biz onlar için yaşamıyoruz sonuçta çokta kafana takma sende ona bağır çağır gitsin yoksa psikolojimizi bozacaklarKızlar 7 senlik evliyim eşim her işimi yapar evi temizler,yemekleri yapar para verir hesap sormaz yiğidi öldürüp hakkını yemicem..Ama neye kızdığni anlamazsın birden kızar mesela elinde bir poşet var verir,hemen almadn birden bağırır,yada mesela bugün kızımı okuldan almaya gittik ordan anneme gecicez kapıda o cikarkn arkadaşlarla konuşyrdm arabaya geçtik bir sinirli acelemz var ne daha sohbet ediysun bağırdi durdu ,yada başka misal yürüyrdk köpek varms görmedim oda demiş duymadmda havlaynca korktm hemen bı bağırs köpek var dedim ya daha orda ne duruyn,sokak ev farketmez neye kızıcgni hiç bilemezsin ve trip atar yengeç burcu...onun dışında dediğim gibi her işi yapar verdiğini sormaz,iyidir yani ama ben çok soğudum eşime bu huylarindn kaç kere konustm haklsn diyor özür diliyor ama yine aynı iki kızım var büyük kızım 5 yaşında oda hep korkar oldu,hep tedirgin neye kizicagni bilmeynce bir sey yapsa hemen babasına bakiyr kızıckmi diye napicahimi bilmiyrm konusuyrm özür diliyor degscem diyor yine aynı iyide bı insan ama soğudum çok bu huyundan dolayı ufff yardmci olsanz
Canım benim eşimde tam tersi bir adam hep susar ağzına sıç sadece bi bakar tek laf etmez daha çok sinirlenirim umursamaz bir insan ve en nefret ettiğim şey bi sorun olsun asla konuşamayız ben çok takardım kafama boşanma aşamasına kadar geldik he bak Allah razı olsun cimri değil eli açık bişey aldığımda tek laf etmez iş yapmaktan bazen yemek sona kalır uğraşma dışardan söyleriz der hakkını yemem o konuda ama eski kafa eşim aramızda on yaş var zaten çok konuşmaz çok gülmez fazla duygularını göstermez ben artık ağlardım sinirimden bide hamileyim şimdi ne yaparsam yapayım olmuyor her yolu denedim normalde eşime aşırı düşkündüm çok iyi bilir nasıl sevdiğimi bi gün canıma tak etti artık bende aynı şekilde umursamamaya başladım yemeğini çayını önüne koyar giderdim hiç hoşgeldin nasılsın bile demedim bi ara cidden soğudum istemiyordum kendisine de seni istemiyorum git ben yapamıyorum seninle dedim başta bi afalladı beklemiyordu çünkü ben hep ağzının içine bakardım baktım bu sefer o gelmeye başladı hala da aynı taviz vermiyorum hareketlerim bile sınırlı en son bir kere konuştum dediğim tek şey aynı şekilde devam edeceksen kapı orda artık uzun uzun konuşmayacağım ya kendine çeki düzen ver yada git dedim şimdi Allah'a şükür ister istemez hareketlerinde değişiklik var bende artık sevgimi eskisi gibi göstermiyorum aynı olmasın diye sende bence biraz mesafe koy konuşma zor ama insan gerçekten bi süre sonra ne olacaksa olsun diyor önce kendimize saygımız olacak bu kadar üzülmeyi hak etmiyoruz o yüzden buda bizim elimizde bazı yerlerde ciddi şekilde dur demek lazımKızlar 7 senlik evliyim eşim her işimi yapar evi temizler,yemekleri yapar para verir hesap sormaz yiğidi öldürüp hakkını yemicem..Ama neye kızdığni anlamazsın birden kızar mesela elinde bir poşet var verir,hemen almadn birden bağırır,yada mesela bugün kızımı okuldan almaya gittik ordan anneme gecicez kapıda o cikarkn arkadaşlarla konuşyrdm arabaya geçtik bir sinirli acelemz var ne daha sohbet ediysun bağırdi durdu ,yada başka misal yürüyrdk köpek varms görmedim oda demiş duymadmda havlaynca korktm hemen bı bağırs köpek var dedim ya daha orda ne duruyn,sokak ev farketmez neye kızıcgni hiç bilemezsin ve trip atar yengeç burcu...onun dışında dediğim gibi her işi yapar verdiğini sormaz,iyidir yani ama ben çok soğudum eşime bu huylarindn kaç kere konustm haklsn diyor özür diliyor ama yine aynı iki kızım var büyük kızım 5 yaşında oda hep korkar oldu,hep tedirgin neye kizicagni bilmeynce bir sey yapsa hemen babasına bakiyr kızıckmi diye napicahimi bilmiyrm konusuyrm özür diliyor degscem diyor yine aynı iyide bı insan ama soğudum çok bu huyundan dolayı ufff yardmci olsanz
Doğru söylüyorsun cnm çok bunaldm çünkü düşündükce soguyorum, haklısın elimde değil fln diyor,her defasında af ediyrm istemiyrm artık bu şekilde hayat hep bi korku neye kızıcak acaba...af etmicem bu sefer,benim kızlarm korkarak büyüsün istemiyrm değişsin artikCanım benim eşimde tam tersi bir adam hep susar ağzına sıç sadece bi bakar tek laf etmez daha çok sinirlenirim umursamaz bir insan ve en nefret ettiğim şey bi sorun olsun asla konuşamayız ben çok takardım kafama boşanma aşamasına kadar geldik he bak Allah razı olsun cimri değil eli açık bişey aldığımda tek laf etmez iş yapmaktan bazen yemek sona kalır uğraşma dışardan söyleriz der hakkını yemem o konuda ama eski kafa eşim aramızda on yaş var zaten çok konuşmaz çok gülmez fazla duygularını göstermez ben artık ağlardım sinirimden bide hamileyim şimdi ne yaparsam yapayım olmuyor her yolu denedim normalde eşime aşırı düşkündüm çok iyi bilir nasıl sevdiğimi bi gün canıma tak etti artık bende aynı şekilde umursamamaya başladım yemeğini çayını önüne koyar giderdim hiç hoşgeldin nasılsın bile demedim bi ara cidden soğudum istemiyordum kendisine de seni istemiyorum git ben yapamıyorum seninle dedim başta bi afalladı beklemiyordu çünkü ben hep ağzının içine bakardım baktım bu sefer o gelmeye başladı hala da aynı taviz vermiyorum hareketlerim bile sınırlı en son bir kere konuştum dediğim tek şey aynı şekilde devam edeceksen kapı orda artık uzun uzun konuşmayacağım ya kendine çeki düzen ver yada git dedim şimdi Allah'a şükür ister istemez hareketlerinde değişiklik var bende artık sevgimi eskisi gibi göstermiyorum aynı olmasın diye sende bence biraz mesafe koy konuşma zor ama insan gerçekten bi süre sonra ne olacaksa olsun diyor önce kendimize saygımız olacak bu kadar üzülmeyi hak etmiyoruz o yüzden buda bizim elimizde bazı yerlerde ciddi şekilde dur demek lazım
Bende yengec kadınıyım onun sana karşı olan tavırları bence çok normal birseye sinir olmuştur ama sana anlatmaz içinde yaşatiyordur onu o aklına geldikçe sinir oluyordur bende öyleyim senin ise esini anlaman gerekiyor bir yerde durupKızlar 7 senlik evliyim eşim her işimi yapar evi temizler,yemekleri yapar para verir hesap sormaz yiğidi öldürüp hakkını yemicem..Ama neye kızdığni anlamazsın birden kızar mesela elinde bir poşet var verir,hemen almadn birden bağırır,yada mesela bugün kızımı okuldan almaya gittik ordan anneme gecicez kapıda o cikarkn arkadaşlarla konuşyrdm arabaya geçtik bir sinirli acelemz var ne daha sohbet ediysun bağırdi durdu ,yada başka misal yürüyrdk köpek varms görmedim oda demiş duymadmda havlaynca korktm hemen bı bağırs köpek var dedim ya daha orda ne duruyn,sokak ev farketmez neye kızıcgni hiç bilemezsin ve trip atar yengeç burcu...onun dışında dediğim gibi her işi yapar verdiğini sormaz,iyidir yani ama ben çok soğudum eşime bu huylarindn kaç kere konustm haklsn diyor özür diliyor ama yine aynı iki kızım var büyük kızım 5 yaşında oda hep korkar oldu,hep tedirgin neye kizicagni bilmeynce bir sey yapsa hemen babasına bakiyr kızıckmi diye napicahimi bilmiyrm konusuyrm özür diliyor degscem diyor yine aynı iyide bı insan ama soğudum çok bu huyundan dolayı ufff yardmci olsanz