Eşime karşı çok soğudum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Ravzanin annesi tarafından oluşturulan Eşime karşı çok soğudum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,086 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Eşime karşı çok soğudum
Konbuyu başlatan Ravzanin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Küslük yapma bence eşin seni seviyorda öyle belki kıskanıyordur seni belki başka birsey vardır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben eşime soğuk tepki verdim ne oldu eşim bana kendi kendine tribe girdin dedi adam şimdi de hersey bitdi sen kendi kendi ne tribe girdin diyerek adam beni resmen yerin sokupta pişman etdi her sucda erkekte olmuyor bizim kadin milletimizden birazda kendinde arasın suçunu biz kadınlarda birsey oldumu ya eslerimize yansıtmıyor onların aileleri birsey yapınca yada sinir oluyoruz onlara
Ben senin eşinin yaptığı şeyi tasdik etmiyorum ki oda seni cidden sevseymiş neden tribe giediğini Bir kere sorgularmış . Böyle her şeyde eşinin seni bırakmasında kendini suçlu çıkarırsan vay haline kusura bakma ama adamın seni bırakası varmış trip bahanesi olmuş. Biz kadınların hepsinin fıtratında trip var o zaman dünya üzerndw hiç bir evliliğin yürümemesi lazım .

can kızım

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 senlik evliyim eşim her işimi yapar evi temizler,yemekleri yapar para verir hesap sormaz yiğidi öldürüp hakkını yemicem..Ama neye kızdığni anlamazsın birden kızar mesela elinde bir poşet var verir,hemen almadn birden bağırır,yada mesela bugün kızımı okuldan almaya gittik ordan anneme gecicez kapıda o cikarkn arkadaşlarla konuşyrdm arabaya geçtik bir sinirli acelemz var ne daha sohbet ediysun bağırdi durdu ,yada başka misal yürüyrdk köpek varms görmedim oda demiş duymadmda havlaynca korktm hemen bı bağırs köpek var dedim ya daha orda ne duruyn,sokak ev farketmez neye kızıcgni hiç bilemezsin ve trip atar yengeç burcu...onun dışında dediğim gibi her işi yapar verdiğini sormaz,iyidir yani ama ben çok soğudum eşime bu huylarindn kaç kere konustm haklsn diyor özür diliyor ama yine aynı iki kızım var büyük kızım 5 yaşında oda hep korkar oldu,hep tedirgin neye kizicagni bilmeynce bir sey yapsa hemen babasına bakiyr kızıckmi diye napicahimi bilmiyrm konusuyrm özür diliyor degscem diyor yine aynı iyide bı insan ama soğudum çok bu huyundan dolayı ufff yardmci olsanz
Kız valla bu erkekler dengesiz bizim gibi değiller duygusal değiller biz herşeyi en derinine düşünürüz onlar düz mantık benimki de bencilin teki hamileyken karnım burnumda bile hizmet beklerdi gecelere kadar meyve çay yemek son zamanlarda farkettim isteklerimin beklentilerimin onun için hiçbir değeri yok ben de sevmemeye başladım onu bıraktım akışına inceldigi yerden kopsun

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Ben senin eşinin yaptığı şeyi tasdik etmiyorum ki oda seni cidden sevseymiş neden tribe giediğini Bir kere sorgularmış . Böyle her şeyde eşinin seni bırakmasında kendini suçlu çıkarırsan vay haline kusura bakma ama adamın seni bırakası varmış trip bahanesi olmuş. Biz kadınların hepsinin fıtratında trip var o zaman dünya üzerndw hiç bir evliliğin yürümemesi lazım .
Kesinlikle katılıyorum seven zaten sevdiğini naziyla niyaziyla kabul eder ki bjde hamile cnm

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank

Geçen ay kendi psikiyatrisimle konuştum konuyu kadin bile bana hak verdi zaten hamilesin bi an önce bosan dedi sonra da dedi gençsin güzelsin karşına iyi insanlar çıkar dedi döndüm dedim psikiyatriste sanmiyorum dedim çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde dururum dedim

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Geçen ay kendi psikiyatrisimle konuştum konuyu kadin bile bana hak verdi zaten hamilesin bi an önce bosan dedi sonra da dedi gençsin güzelsin karşına iyi insanlar çıkar dedi döndüm dedim psikiyatriste sanmiyorum dedim çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde dururum dedim
Hangi konuda sana hak verdi boşanman konusun da ise iyi ama trip attığın için eşinin seni bırakmasında sen suçlu isen yani bunun için seni onayladı ise o doktorunu değiştir derim. Gerçekleri söylemiyor çünkü

Kesinlikle katılıyorum seven zaten sevdiğini naziyla niyaziyla kabul eder ki bjde hamile cnm
Aynen öyle ya ben eşime o kadar trip atarım ki haddi hesabı yok adam her seferinde yine ne yaptım der bazen şakasına bile atarım sonra da hşç bir şey ilgi için yaptım derim 😂😂

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
Hangi konuda sana hak verdi boşanman konusun da ise iyi ama trip attığın için eşinin seni bırakmasında sen suçlu isen yani bunun için seni onayladı ise o doktorunu değiştir derim. Gerçekleri söylemiyor çünkü

Aynen öyle ya ben eşime o kadar trip atarım ki haddi hesabı yok adam her seferinde yine ne yaptım der bazen şakasına bile atarım sonra da hşç bir şey ilgi için yaptım derim 😂😂
Ayn öyle vlla bnde 🤣

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank

Erkeğin sakasi kavgaya dönüşür diye bir laf vardır ben hiç bir zaman eşime durduk yere trip atmam neye niye agladimi oda çok iyi bilir ben onu bir başkasıyla gidip konuşuyor diye kızmıştım bana gülüm diyen adam son zamanlarda demiyordu bile gülüm diye ben onu niye terk etdim ben yanlizli seviyorum dedi bana ben öyle terk etdim o bana sinirli oldu için kendi kendi kendine tribe girdin dedi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Erkeğin sakasi kavgaya dönüşür diye bir laf vardır ben hiç bir zaman eşime durduk yere trip atmam neye niye agladimi oda çok iyi bilir ben onu bir başkasıyla gidip konuşuyor diye kızmıştım bana gülüm diyen adam son zamanlarda demiyordu bile gülüm diye ben onu niye terk etdim ben yanlizli seviyorum dedi bana ben öyle terk etdim o bana sinirli oldu için kendi kendi kendine tribe girdin dedi
Tamam da evli bir insan yanlızlığı seviyorum diye bir cümle kuramaz sen orda yapman gerekeni yapmışsın zaten. Sanırım sizin oralarda erkeğin şakası kavgaya dönüyor ben öyle bir ortam da büyümedim ki eşimde şükür öyle değil hala diyorum eşinin söylediği cümleye göre onu bırakıp gitmekle en iyisni yapmışsın bak bşr kere arayıp soruyor mu seni insan bebeği için olsa bile yazar eder

Tüm sayfalar yüklendi.