Eşime karşı çok soğudum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Ravzanin annesi tarafından oluşturulan Eşime karşı çok soğudum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,683 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Eşime karşı çok soğudum
Konbuyu başlatan Ravzanin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Ravzanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende yengec kadınıyım onun sana karşı olan tavırları bence çok normal birseye sinir olmuştur ama sana anlatmaz içinde yaşatiyordur onu o aklına geldikçe sinir oluyordur bende öyleyim senin ise esini anlaman gerekiyor bir yerde durup
Aslında geçmişinde çok şey yaşamış biri annesi üvey vs ama yeni evlndigimiz zamandan beri böyle hep anlayış gostrdim empati yaparak ama kızım korkmaya başlaynca benim durum artık kaldıramaz oldum.. diyorum ki de ortada bir şey varsa özür dilerim konuşuruz bu bir şey yokken bağıryor,hiç bir şey yok mesela eve geldi elinde bir şey var al dedi iki saniye almadn birden bı bağırıyor suratı değişiyor sonra kendisife yaptığınn farkına varıyor pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor...dışardada aynı...hep diken üstündeyiz neye kızıcak acaba

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Bende yengec kadınıyım onun sana karşı olan tavırları bence çok normal birseye sinir olmuştur ama sana anlatmaz içinde yaşatiyordur onu o aklına geldikçe sinir oluyordur bende öyleyim senin ise esini anlaman gerekiyor bir yerde durup
Bu düşünce yanlış işte bir şeye sinirlenmiştir ve sana patlamıştır gibi bir cümle oluypr bu . Ama kusura bakmayacak kimse onun sinir olduğu şey ben miyim? Hayır.. kime sinir varsa ondan çıkaracak ? Onun sinirlenmesindw bu kadının ne suçu var ? Yada çocuklarının da gelip eşine ve çocuklarına korku dolu anlar yaşatıyor ? Benim annemde yengeç borcu hiçte böyle değil sinirlense dahi gider kims sinirli ise ona laf eder ailesine bir başkası için bağırmaz benim eşim hoş bu burç olaylarına fazla inanmam balık burcu oda ilk evlendiğimiz zaman insanlara kızar ufak bir şey olunca bağırırdı bir oldu iki oldu ben onun annesi , babası yada kardeşi değilim her istediğinde bağıracak bende ona bağırdım bir daha iş yüzünden yada başkasına olan sinirini benden çıkarırsan açık açık s@kt@r git dedim ona. Ondan sonra artık millete olan sinirini bana yansıtmadı. Böyle yaparak erkekleri daha çok yüceltmiş oluyorsunuz. Bu kadının onu anlayacağı bir durum yok ortada adam hata yapıyor özür diliyor kadın affedince aman nasıl olsa barışıyor deyip tekrar devam ediyor ama hanımefendinin yaptığı sa yanlış sen ona bir küs bak bakalıö bir daha aynı şeyi yapabiliyoeuö sana değilse bile evlatlarına yazık .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında geçmişinde çok şey yaşamış biri annesi üvey vs ama yeni evlndigimiz zamandan beri böyle hep anlayış gostrdim empati yaparak ama kızım korkmaya başlaynca benim durum artık kaldıramaz oldum.. diyorum ki de ortada bir şey varsa özür dilerim konuşuruz bu bir şey yokken bağıryor,hiç bir şey yok mesela eve geldi elinde bir şey var al dedi iki saniye almadn birden bı bağırıyor suratı değişiyor sonra kendisife yaptığınn farkına varıyor pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor...dışardada aynı...hep diken üstündeyiz neye kızıcak acaba

Ravzanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu düşünce yanlış işte bir şeye sinirlenmiştir ve sana patlamıştır gibi bir cümle oluypr bu . Ama kusura bakmayacak kimse onun sinir olduğu şey ben miyim? Hayır.. kime sinir varsa ondan çıkaracak ? Onun sinirlenmesindw bu kadının ne suçu var ? Yada çocuklarının da gelip eşine ve çocuklarına korku dolu anlar yaşatıyor ? Benim annemde yengeç borcu hiçte böyle değil sinirlense dahi gider kims sinirli ise ona laf eder ailesine bir başkası için bağırmaz benim eşim hoş bu burç olaylarına fazla inanmam balık burcu oda ilk evlendiğimiz zaman insanlara kızar ufak bir şey olunca bağırırdı bir oldu iki oldu ben onun annesi , babası yada kardeşi değilim her istediğinde bağıracak bende ona bağırdım bir daha iş yüzünden yada başkasına olan sinirini benden çıkarırsan açık açık s@kt@r git dedim ona. Ondan sonra artık millete olan sinirini bana yansıtmadı. Böyle yaparak erkekleri daha çok yüceltmiş oluyorsunuz. Bu kadının onu anlayacağı bir durum yok ortada adam hata yapıyor özür diliyor kadın affedince aman nasıl olsa barışıyor deyip tekrar devam ediyor ama hanımefendinin yaptığı sa yanlış sen ona bir küs bak bakalıö bir daha aynı şeyi yapabiliyoeuö sana değilse bile evlatlarına yazık .
Dünden beri küsüm arada ver al tarzı konusuyrm bakiyim ne kadar sürecek cnm çok yoruldum çünkü

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Dünden beri küsüm arada ver al tarzı konusuyrm bakiyim ne kadar sürecek cnm çok yoruldum çünkü
En iyisni yapıyorsun bir yerde cidden artık dur demen lazım sende insansın ya seni geçtim evlatlarının gözünde kötü baba imajı yaratıyor . İnşallah aklı başına gelir

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Küslük yapma bence eşin seni seviyorda öyle belki kıskanıyordur seni belki başka birsey vardır

Ben eşime soğuk tepki verdim ne oldu eşim bana kendi kendine tribe girdin dedi adam şimdi de hersey bitdi sen kendi kendi ne tribe girdin diyerek adam beni resmen yerin sokupta pişman etdi her sucda erkekte olmuyor bizim kadin milletimizden birazda kendinde arasın suçunu biz kadınlarda birsey oldumu ya eslerimize yansıtmıyor onların aileleri birsey yapınca yada sinir oluyoruz onlara

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 senlik evliyim eşim her işimi yapar evi temizler,yemekleri yapar para verir hesap sormaz yiğidi öldürüp hakkını yemicem..Ama neye kızdığni anlamazsın birden kızar mesela elinde bir poşet var verir,hemen almadn birden bağırır,yada mesela bugün kızımı okuldan almaya gittik ordan anneme gecicez kapıda o cikarkn arkadaşlarla konuşyrdm arabaya geçtik bir sinirli acelemz var ne daha sohbet ediysun bağırdi durdu ,yada başka misal yürüyrdk köpek varms görmedim oda demiş duymadmda havlaynca korktm hemen bı bağırs köpek var dedim ya daha orda ne duruyn,sokak ev farketmez neye kızıcgni hiç bilemezsin ve trip atar yengeç burcu...onun dışında dediğim gibi her işi yapar verdiğini sormaz,iyidir yani ama ben çok soğudum eşime bu huylarindn kaç kere konustm haklsn diyor özür diliyor ama yine aynı iki kızım var büyük kızım 5 yaşında oda hep korkar oldu,hep tedirgin neye kizicagni bilmeynce bir sey yapsa hemen babasına bakiyr kızıckmi diye napicahimi bilmiyrm konusuyrm özür diliyor degscem diyor yine aynı iyide bı insan ama soğudum çok bu huyundan dolayı ufff yardmci olsanz
Arkadaşım eminim ki çok çekmişsindir ama eşinin iyi yanları ile mutlu olmaya çalış huy bu huylu huyundan vazgeçer mi vazgeçmez elbette ki hepimizin eşiyle alakalı farklı farklı sıkıntıları var benimde bambaşka çektiğim sıkıntılar var ama atsan atılmaz satsan satilmaz soğuduğun bir adamla da hayat geçmez bence biraz dediğim ne kadar zor biliyorum ama yeniden ısınmaya sevmeye çalış o sinirlenince sakinleştirmeye çalış elini tut öp ki hemen yumusasin sarıl oda şaşırıp kalır pişman olur daha hızlı sorunlarınızi çözersiniz o sinirlenince senin sen sinirlenince onun sakın kalması lazım yoksa evlilik başka şekilde hayatta yürümez

Tüm sayfalar yüklendi.