Eşimle anlaşamıyoruz 😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşee tarafından oluşturulan Eşimle anlaşamıyoruz 😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,399 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimle anlaşamıyoruz 😐
Konbuyu başlatan Ayşee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Allahım acaba çocuğu yaparken kaynanan başında zabıt mı tutuyormuş hesabınız yanlış doktor denilen bişey var yoksa kaynanan Prof mu ya bu nasıl bi düşünce annesinin lafı sizin bebeğinizin hayatından önemli mi evlenmiş yuva kurmuşsun sen eşin de sana emek veriyo hanımlık yapıyo çamaşır bulaşık yemek bunlarda Allah katında haktır iyi annemin sözünü dinleyeyim eşim el kızı annem ne bilirse doğrudur diye bi mantık mı var ya yazık günah hem sizin hem doğmamış bebeğinin hakkına giriyorsun sen ne diyeyim Bcm Allah akıl fikir versin kendi canının derdine mi düşesin bunları takıp düşünme üzme kendini bebeğin var bak çok ağırlaşırsan at kendini yere agrım var de git hastaneye her doğum su gelince başlamıyor
Onlara göre suyumun gelmesi gerekiyormuş doğum vakti zaten bebeğe bağlıymış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk bebeğin mi canım? İlkse eğer mecburi bi durum olmadıkça devlette isteğe bağlı sezaryen yapılmıyor. İlla suyun gelecek değil sancında gelebilir doğumun nasıl başlayacağı belli olmaz. Benim iki doğumum da suyum gelerek başladı ama sancı ile başlayıp suyu doğum anında patlatılan da çok oluyor. Fiyattan ziyade mecburi bi durumun yoksa normal iste zaten canım neden sezaryen deniyordu?
Bebeğim tek böbrekli o yüzden zorlamadan sezeeryan yapalım demişti doktor ilk gebeliğim bu yüzden çoksa tecrübesizim

Ay bu kaynanalar da çok olmaya başladı valla ya bebeğe bişey olursa Allah korusun kim vercek hesabını acaba bunu düşünen varmı okadar bebeği karnında taşıyan sensin doğumu çekecek olan sensin doğumdan sonra bakacak olan yine sensin kah isim konusu kah kıyafet konusu bebegin boyuna kilosuna takilan kaynana olacak öyle bir dünya yok kusura bakma sin yani bende 11 yila girdik hala karisiyo her boka eşim anladı sonunda anasının ne mal olduğunu da takmiyo onun dediklerini bile sana gelince de canim bebek ve senin sağlığın daha önemli devlette sezaryen yapiyo ücret de almiyo bebeğini de kendini de riske atma derim oraya da görün bence allah da eşine akıl fikir versin insallah sana da bol sabir versin bacim
Allah razı olsun canım amin

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank

Bebeğim tek böbrekli o yüzden zorlamadan sezeeryan yapalım demişti doktor ilk gebeliğim bu yüzden çoksa tecrübesizim
Allahım dogumunu kolay geçirsin cnm benim

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Eşim eskiden dinlemezdi bu aralar o kadar anacı oldu ki anlatamam
Erkek milleti cnm hamile olduğun için ilgi gösteremiyosun ister istemez cinsellikte arka planda kalınca olur yani normal

Allah razı olsun canım amin
Cnm ailenden kimse yok mu yanına gelebilecek annen ablan hem sana destek olcak hem yol gösterecek o zaman bişey diyemezler belki

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Allahım dogumunu kolay geçirsin cnm benim
Amin cümlemizin İnşallah ❤️

Erkek milleti cnm hamile olduğun için ilgi gösteremiyosun ister istemez cinsellikte arka planda kalınca olur yani normal

Cnm ailenden kimse yok mu yanına gelebilecek annen ablan hem sana destek olcak hem yol gösterecek o zaman bişey diyemezler belki
Ailem konuşuyor tamam diyor eşim yine aynı sonrada ailene herşeyini anlatıyorsun diyip tartışma çıkarıyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Amin cümlemizin İnşallah ❤️

Ailem konuşuyor tamam diyor eşim yine aynı sonrada ailene herşeyini anlatıyorsun diyip tartışma çıkarıyor
Yok ailen konuşmakla kalmasın gelsin yanında kalsınlar başka türlü olmaz

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Yorumum alakasız olacak belki ama kaynanalari qör şeytanı qörme. Benim eşimde ailesinin ne halt oldqnu anladı aramaz sormaz kaynanam kaybettqni anlayınca yaqliya balliya öpe koklaya kendine qeri cekmye çalışıyor. İlk fırsatta eşimin aklını yönetmeye çalışıyor suanlik aldqi kararın arkasında ama korkuyorum biqün elinin içine alacak diye. Üste arkadsin biri önceden dinlemiyordum şimdi dinliyor demesi qibi olmaz insaAllah. Rabbim yardımcın olsun İnsaAllah kusum düşüncesi bile beni tahammülsüz yapiyo

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Yorumum alakasız olacak belki ama kaynanalari qör şeytanı qörme. Benim eşimde ailesinin ne halt oldqnu anladı aramaz sormaz kaynanam kaybettqni anlayınca yaqliya balliya öpe koklaya kendine qeri cekmye çalışıyor. İlk fırsatta eşimin aklını yönetmeye çalışıyor suanlik aldqi kararın arkasında ama korkuyorum biqün elinin içine alacak diye. Üste arkadsin biri önceden dinlemiyordum şimdi dinliyor demesi qibi olmaz insaAllah. Rabbim yardımcın olsun İnsaAllah kusum düşüncesi bile beni tahammülsüz yapiyo
Gerçektende çok zor durumumuz

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 39. Haftaya girdik geçEn hafta sezeryanla bebeği alcaklardı ama eşim izin vermedi daha doğrusu kayınvalidem sezeryan olmasın çok para diyip eşimin aklına girdi şimdide geceleri uyku bile uyuyamıyorum çok ağırlaştım gece uyku tutmuyor nefes darlığı çekiyorum eşimde annesyle konuşmuş bizim hesabımız yanlış bebek gelirse kendiliğinden gelir diyip duruyor hesabımız nasıl yanlış olabilir sonuçta son adet tarihim doğru hatırlıyorum bi de doğum her zaman kendiliğinden mi başlar kızlar kaynanama göre benim suyumun gelmesi lazımmış öyle gitmem gerekiyormuş doktorlar bilmiyormuş vs deli Olcam artık eşimde anlayışsız davranıyor
Boyle şeylerde niye karışırlar anlamam erkek ne demeye karışır kaynana ne demeye karışır demezler ki karnındaki yavrun için en sağlıklı olanı hangisiyse o olsun demezler hangi devirde yaşıyoruz anlamıyorum bazı insanlar i Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🤲🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.