Eşimle anlaşamıyoruz 😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşee tarafından oluşturulan Eşimle anlaşamıyoruz 😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,396 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimle anlaşamıyoruz 😐
Konbuyu başlatan Ayşee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
M

Melegimmm

Guest
Eşim eskiden dinlemezdi bu aralar o kadar anacı oldu ki anlatamam
Bizler annelerine laf söyledikce onlar daha bir anaci oluyor annelerinin hareketlerinden yakindikca daha bir savunuyorlar , elde değil bende bazen kızıyorum ama yapmamak lazım , benim ki asla savunmazdi ama anasinin yanlışını söyledikce daha bir bağlandı anasına , bilginiz olsun

Busrasencanamal

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim de ilk bebeğim sezeryan oldu doktor normali beklememiz çok tehlikeli daha bir ay var şekerin var ve bebek 5 kiloya doğru gidiyor dedi sezeryanı duyunca kaynanam onlar bilmiyor onlar herkese aynı şeyi söylüyor normal daha iyidir dedi bu arada ben de bir sağlık çalışanıyım pardon da dedim yıllarca bu mesleğin okulunu okumuş binlerce kadının doğumunu yaptırmış adam bilmeyecek de 5 çocuk doğurduğun için sen daha mı iyi bileceksin o zaman daha bişey diyemedi neyse ki benim eşim asla annesi ve benim aramda kalacak duruma girmez ben de zaten kendi cevabımı verebildiğim için eşim de bana annesinin lafını söylemeye çekinir

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim de ilk bebeğim sezeryan oldu doktor normali beklememiz çok tehlikeli daha bir ay var şekerin var ve bebek 5 kiloya doğru gidiyor dedi sezeryanı duyunca kaynanam onlar bilmiyor onlar herkese aynı şeyi söylüyor normal daha iyidir dedi bu arada ben de bir sağlık çalışanıyım pardon da dedim yıllarca bu mesleğin okulunu okumuş binlerce kadının doğumunu yaptırmış adam bilmeyecek de 5 çocuk doğurduğun için sen daha mı iyi bileceksin o zaman daha bişey diyemedi neyse ki benim eşim asla annesi ve benim aramda kalacak duruma girmez ben de zaten kendi cevabımı verebildiğim için eşim de bana annesinin lafını söylemeye çekinir
Ben özelde muane oluyordum kaynanam benimle bir kere muaneye geldi o günden beri eşimle aram bozuldu çok paraymış devlete gitcekmişim para harcamıcakmışım

Kaya66

Kayıtlı Üye
rank
Benim suyum geldikten sonra 20 dakika bile sürmedi bebek dünyaya geldi üc dogumumda aynisi oldu. En son kizimda 10 dakiks bile sürmemis gelmesi. Senin yerinde olsam annemi ve babami alirdim evime yada yanina giderdim hic ugrasamam. Ilk dogum oldugu icin ne olur bilemezsin. Hem ben gizlice hastaneye giderdim sezeryan yaptiridim yanima arkadasimi alirdim.

Busrasencanamal

Kayıtlı Üye
rank
Bu yüzden kadınların ekonomik özgürlüğü olmalı benim kayınvalidem için de çok imkansız bir durum özel hastanede tedavi olmak ben de özel hastanede çalışıyorum ve haliyle bütün işlemlerimi kendi çalıştığım hastanede yapıyorum benim indirimlerin oluyor çok fazla ödemiyorum demiştim devlet hastanesinde hiç ödemezsin ne gerek var az da ödeme demişti hiçbir şey demedim eve gelince eşime senin bu annen ne saçmalıyor ben hamile halimle devlet Hastanesi'nde doğum yapmak için mi çalışıyorum demiştim ya sen ona ne bakıyorsun boşver konuşsun dursun demişti

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Benim suyum geldikten sonra 20 dakika bile sürmedi bebek dünyaya geldi üc dogumumda aynisi oldu. En son kizimda 10 dakiks bile sürmemis gelmesi. Senin yerinde olsam annemi ve babami alirdim evime yada yanina giderdim hic ugrasamam. Ilk dogum oldugu icin ne olur bilemezsin. Hem ben gizlice hastaneye giderdim sezeryan yaptiridim yanima arkadasimi alirdim.
Gizlice hastaneye gidip sezeryan yaptırmak aklıma geliyor ama cesaret edemiyorum

Busrasencanamal

Kayıtlı Üye
rank
Bu yüzden kadınların ekonomik özgürlüğü olmalı benim kayınvalidem için de çok imkansız bir durum özel hastanede tedavi olmak ben de özel hastanede çalışıyorum ve haliyle bütün işlemlerimi kendi çalıştığım hastanede yapıyorum benim indirimlerin oluyor çok fazla ödemiyorum demiştim devlet Hastanesi'nde hiç ödemezsin ne gerek var az da ödeme demişti hiçbir şey demedim eve gelince eşime pardon da annen ne saçmalıyor ben hamile halimle devlet Hastanesi'nde doğum yapmak için mi çalışıyorum demiştim ya sen ona ne bakıyorsun boşver konuşsun dursun demişti
Bizler annelerine laf söyledikce onlar daha bir anaci oluyor annelerinin hareketlerinden yakindikca daha bir savunuyorlar , elde değil bende bazen kızıyorum ama yapmamak lazım , benim ki asla savunmazdi ama anasinin yanlışını söyledikce daha bir bağlandı anasına , bilginiz olsun
Bence kişiden kişiye göre değişiyor çünkü ben ilk evlendiğimde eşim annesini dünyanın en doğru insanı görürdü Allah için kayınvalidemin bana pek bir zararı yok ama yaptığı yanlışlar da var ben bunları yavaş yavaş ona söyledikçe artık hiç annesinin arkasından eskisi gibi konuşmaz fikirleri değişti ispatlayarak yaptıkları yanlışları dile getirince onlar da anlıyor bugün söylediğim bir şeye cevap vermez yarın bir bakmışım kendi fikriymiş gibi ya annemin de şu huyu var ama napalım yaşlı kadın idare etcez der 😂

Kaya66

Kayıtlı Üye
rank
Gizlice hastaneye gidip sezeryan yaptırmak aklıma geliyor ama cesaret edemiyorumbu

Bu dünyada biz cocuklarimiza canimizi veririz ve onlara birsey olmasini istemiyoruz. Dogumda allah korusun sen hayatini kaybedersen senin bebegene kim bakcak kim egtimini verecek?
Kaynanan vercek esin caliscak cocuk onlara kalcak büyünce ezdircekler babasi onu korurmu bilemem. Senin durum cesaret ister onalari bagli degilsin. Suan kendin iyisen git hasteneye

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Bu dünyada biz cocuklarimiza canimizi veririz ve onlara birsey olmasini istemiyoruz. Dogumda allah korusun sen hayatini kaybedersen senin bebegene kim bakcak kim egtimini verecek?
Kaynanan vercek esin caliscak cocuk onlara kalcak büyünce ezdircekler babasi onu korurmu bilemem. Senin durum cesaret ister onalari bagli degilsin. Suan kendin iyisen git hasteneye
Teşekkür ederim ❤️

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ben anlayamıyorum ya sizin bu eşinizin annelerinin kız evladı yok mu benimde kayınvalidem var anlaşamam da kendisiyle ama gebe kaldım kalalı torunum da torunum der ne para ne pul ne özel ne devlet iyi olsun sizin olsun siz bilirsiniz der tamam ben el kızıyım ama doğduğumuz onların torunu onların evladı ya

Tüm sayfalar yüklendi.