Eşimle anlaşamıyoruz 😐

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşee tarafından oluşturulan Eşimle anlaşamıyoruz 😐 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,399 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimle anlaşamıyoruz 😐
Konbuyu başlatan Ayşee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Ben anlayamıyorum ya sizin bu eşinizin annelerinin kız evladı yok mu benimde kayınvalidem var anlaşamam da kendisiyle ama gebe kaldım kalalı torunum da torunum der ne para ne pul ne özel ne devlet iyi olsun sizin olsun siz bilirsiniz der tamam ben el kızıyım ama doğduğumuz onların torunu onların evladı ya
Herkes böyle düşünse dünya tertemiz olurdu😔 anlamıyorlar para gitmesin diye geçen hafta doktor sezeryanla alalım artık bebeği dedi kıyamet koptu hastane yatağından kaldırdılar beni eşim para veremem dediği için imkanı olmasına rağmen

Kızlar 39. Haftaya girdik geçEn hafta sezeryanla bebeği alcaklardı ama eşim izin vermedi daha doğrusu kayınvalidem sezeryan olmasın çok para diyip eşimin aklına girdi şimdide geceleri uyku bile uyuyamıyorum çok ağırlaştım gece uyku tutmuyor nefes darlığı çekiyorum eşimde annesyle konuşmuş bizim hesabımız yanlış bebek gelirse kendiliğinden gelir diyip duruyor hesabımız nasıl yanlış olabilir sonuçta son adet tarihim doğru hatırlıyorum bi de doğum her zaman kendiliğinden mi başlar kızlar kaynanama göre benim suyumun gelmesi lazımmış öyle gitmem gerekiyormuş doktorlar bilmiyormuş vs deli Olcam artık eşimde anlayışsız davranıyor
Aynı durumdayız benim ölüm tehlikem var ama kimsrnin umrunda deyil mesrla

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ben anlayamıyorum ya sizin bu eşinizin annelerinin kız evladı yok mu benimde kayınvalidem var anlaşamam da kendisiyle ama gebe kaldım kalalı torunum da torunum der ne para ne pul ne özel ne devlet iyi olsun sizin olsun siz bilirsiniz der tamam ben el kızıyım ama doğduğumuz onların torunu onların evladı ya
Benim kaynanmin kizi yok 6 aylikken karnında ölmüş snrasnda 3 oqlu olms. Kaynanam tabiri caizse aqzma sicmadiqi kaldi biyerde bi konu acildimmi derki aman banane kızı olan düsünsün benim kızım yok derdim yok. Geçen konu açıldı benim qebeliqm üzerinden rabbim çok şükür bana nasip etti hayrlica kucaqmada alirsam insaAllah🤲 iyiki kızım yok bu dewrde kız büyütmek zor ortalik kötü, belki haklı ama zihniyeti farklı. İnsaAllah hayrli bi kayinwalide olurum hayrli bi qelinim olur. Kızımda hayrli kapıya düşer insaAllah cumlemznkiyle 🤲🌸🤍

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim tek böbrekli o yüzden zorlamadan sezeeryan yapalım demişti doktor ilk gebeliğim bu yüzden çoksa tecrübesizim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsun canım amin
Kıyamam ya bi sorun olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım. Madem böyle bi durum var neden kabul etmiyor sezaryeni eşin. Çocuğundan daha mı kıymetli parası. Allah korusun çocuğa bişey olsa değil o kadar onun 10 katıda para dökse geri gelecek mi o çocuk. Allah akıl fikir versin

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Herkes böyle düşünse dünya tertemiz olurdu😔 anlamıyorlar para gitmesin diye geçen hafta doktor sezeryanla alalım artık bebeği dedi kıyamet koptu hastane yatağından kaldırdılar beni eşim para veremem dediği için imkanı olmasına rağmen
Benim kaynanmin kizi yok 6 aylikken karnında ölmüş snrasnda 3 oqlu olms. Kaynanam tabiri caizse aqzma sicmadiqi kaldi biyerde bi konu acildimmi derki aman banane kızı olan düsünsün benim kızım yok derdim yok. Geçen konu açıldı benim qebeliqm üzerinden rabbim çok şükür bana nasip etti hayrlica kucaqmada alirsam insaAllah🤲 iyiki kızım yok bu dewrde kız büyütmek zor ortalik kötü, belki haklı ama zihniyeti farklı. İnsaAllah hayrli bi kayinwalide olurum hayrli bi qelinim olur. Kızımda hayrli kapıya düşer insaAllah cumlemznkiyle 🤲🌸🤍
Ya azcık empati olsa kız evladı yok ama kendi de dünyaya kız olarak geldi bunun bilincinde olur ama nerde 🙏Allahım kız erkek tüm evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Kıyamam ya bi sorun olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah canım. Madem böyle bi durum var neden kabul etmiyor sezaryeni eşin. Çocuğundan daha mı kıymetli parası. Allah korusun çocuğa bişey olsa değil o kadar onun 10 katıda para dökse geri gelecek mi o çocuk. Allah akıl fikir versin
Bedava yapmak varken neden para verelim diyor kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam

Tüm sayfalar yüklendi.