Eşinizle aranız nasıl kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Eşinizle aranız nasıl kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,443 kez görüntülenmiş, 142 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Eşinizle aranız nasıl kızlar
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yas farkıyla alakası varmı ya bn pek sanmıyorum bnm de yaşım 23 eşim 29 yaşında bnm eşimde canı ist dgnde glir yanaşır yani mal gbi kullanır geçer çok kısa yazacak çünkü yazmak ist dklerimi bazı arkaslar yazmış zatn bizde ne muhabbet var ne sohbet var işi gücu tlefonda dizi izlemek kadir kıymet nedir bilmez hasta olduğunda umrunda olmaz bn ise o hasta oldgnda vicdanım el vermiyr onun etrafında pervane gbi donuym 38 haftlaik hamileyim yni allah Isla etsin ya kısa yazma halim 🤭 yazsam kelimele yetmez

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumum oldu 47 48 gün oldu hemen hemen kendimi çok yoklukta hisseddiyorum. Benim yaşım 23 eşim 35 yaşında ilk kızımız, çocuktan dolayı vakit bile ayıramaz olduk birbirimize gerçi çocuk yokken de benim eşim biraz kendini çekiyordu, ben isteyince birlikte oluyorduk oda söylene söylene evleneli daha 1 sene oldu toplasan 20 kere birlikteliğimiz yok evlenir evlenmez hamile kaldım, hamilelik sürecim de korktu benimle birlikte olmaya herşeye tamam dedim ama doğum oldu herşey aynı artık birlikte bile olmak istemiyorum sevilmek istiyorum, dokunulmak istiyorum. Yani sonuçta eşim, eşime diyorum sadece dinliyor sorunumu anlatıyorum bende kadınım dokunulmak sevilmek istiyorum diyorum tamam birlikte olmayalım ama cilveleş benimle en azında ben ona da razıyım ama malesef ki öyle bişey de yok bende çok yoruldum artık ona bişeyler anlatmaktan kendimi 30 yaşında dul bi kadın hisseddiyorum. morelim çok bozuluyor bazen cidden çocuğum da alıp gitmek istiyorum bu evden de ondan da çocuğu bile hakettiğini düşünmüyorum. Eşime sorsan eşim yediğim içtiğin önünde her istediğin oluyor kafasında ben ana baba evindeyken de yediğim içtiğim benim önümdeydi daha rahattım hatta eve girmezdim gezmekten evlendim çocuk oldu adam yüzümüze bakmıyor. Kusura bakmayın kızlar biliyorum diyeceksiniz ki senin özel hayatından bizene ama kimseye anlatamıyorum o kadar doluyum ki herşey üstüme geliyor, dertleşmek istedim sadece 🥲
Geçmişe dayalı cinsellikle ilgili bı travması mi var acaba arkadaşımın eside öyleydi karısı değil ev arkadaşı gbi davraniyordu kadına birliktelikleri sayılı çocuk bile zar zor olmuş bikere sarılmayı bırak odaları ayırmış adama sorsan cok seviyor

Didem

Kayıtlı Üye
rank
Hep bi bahanesi var yok hamilesin, kendi doktoruma sordum eşimde yanımdaydı cinsel ilişkiye girsek bi sorun olur mu dedim oda dedi ki evet birlikte olabilirsiniz dedi. Oda bunu duydu ve bi kaç kere benim istediğimle birlikte olduk ona sorsan korkuyor, şimdi doğum yaptım ona sorsan dikişlerin hala iyileşmedi hep bi bahanesi var

Yas farkıyla alakası varmı ya bn pek sanmıyorum bnm de yaşım 23 eşim 29 yaşında bnm eşimde canı ist dgnde glir yanaşır yani mal gbi kullanır geçer çok kısa yazacak çünkü yazmak ist dklerimi bazı arkaslar yazmış zatn bizde ne muhabbet var ne sohbet var işi gücu tlefonda dizi izlemek kadir kıymet nedir bilmez hasta olduğunda umrunda olmaz bn ise o hasta oldgnda vicdanım el vermiyr onun etrafında pervane gbi donuym 38 haftlaik hamileyim yni allah Isla etsin ya kısa yazma halim 🤭 yazsam kelimele yetmez
Sanki bizi anlatmşsn artk çoğı evlılkler boş. Bzen neden evlıym dıye kendme sormuor deglm. Yanı hayatnın yasının en guzel yıllarını boyle bomboş gecrdgm ıcn sadece uzulyorım

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Valla kendi bilir canım o zaman konuşuruz bizde oturup daha detaylı o beni kaybeder benim kızımdan başka kaybetcek bişeyim yok korkum da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Onun ben 35 sendoruma s… affedersin de böyle sendrom olmaz abla ya beni dövse bu kadar canım acımaz zoruma gitmez 🙁

Evet canım kesinlikle haklısın 🙁
Üzülme Allah büyüktür belki düzelir içini ferah tut

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende az önce tartıştım herifle ufaklık yedi aylık oldu 4 ay oldu annemlere gitmedim gidicem diyorum olmaz çocuklar hastalanır diyor hastalanırsanız eve gelmeyin dedi ona kalsa HEP başında durucam bıktım valla herseferinde aynı şeyi yapıyor bir kaşık suda boğasım var şu adamı senin konunla alakasız oldu ama kusura bakma canım bu erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu evlatlarımız ayrı😔😔😔
Düşüncesiz ve merhametsiz oluyorlar

Çok zor bi durum gerckten cogu ınsanın yasadgı durumlar bunlar kımı ıcıne atar kımıde paylaşarak rahatlar. Bı kere ınstgrmda bı kadın anlatyordu evlenmştı esı erkeklerdn hoşlnyordu böyle şeylerle de cok karşlaşyrz. Suan anlattn da normal bı durum degl bıde bazı ınsnlar var mesela eslerıyle tatmn olmazlar başka seylerden ızlemekten haz duyarlar. Gerckten erkekler cok tuhaf anlamaya çalşmyosn bı surden sonra
Hani düşünüyorum dediğin gibi erkeklerden hoşlansın diye ama bir tane kızımız var yani benimle birlikte olmazdı o zaman 😅

😂😂 Rabbim bir avazda kurtarsın canım seni🥰 yazdıklarını gülerek okudum kızma lütfen çünkü benim içimde öyle televizyon ve telefon işi gücü dizi izlemek kızıyla ilgilenmek telefona bakmak konuştuğun zaman da başını şişirme olmak zor suçlu biz oluyoruz Bir şey dediğin zaman

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Sanki bizi anlatmşsn artk çoğı evlılkler boş. Bzen neden evlıym dıye kendme sormuor deglm. Yanı hayatnın yasının en guzel yıllarını boyle bomboş gecrdgm ıcn sadece uzulyorım
Ayn bide kendi arkadslarimi cevremdekileri görünce ne eksiğim var diye düşünüyorum esimledencok konuştum bunu artık takatim klamadi boswerdm artk ama ara ara sinir krizleri geçiriyorum agliyrum kendi kendime öyle içimi bosaltiyrum kiizin kaderi annesine benzer derler ya aynen öyle bnmkide annmde evliliğinden hiç bişey anlamdi şimdi daha da kötü geçiyor evliliği rabbim annmein hakkını önce sebeb olana sonra babama birkaamsin insllh tüm haksızlığa uğrayan kadınlara daha doğrusu insll🤲

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Geçmişe dayalı cinsellikle ilgili bı travması mi var acaba arkadaşımın eside öyleydi karısı değil ev arkadaşı gbi davraniyordu kadına birliktelikleri sayılı çocuk bile zar zor olmuş bikere sarılmayı bırak odaları ayırmış adama sorsan cok seviyor
Evet benim adımı da sorsan beni çok seviyor 😂😂. Allah affetsin onları Ben artık takmıyorum bile 😂😂

En güzel yaşlarımızda bok varmış gibi evlenmişiz şimdi birbirimize ağlıyoruz

Üzülme Allah büyüktür belki düzelir içini ferah tut
Umrumda bile değil biliyor musun hiç takmıyorum artık

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumum oldu 47 48 gün oldu hemen hemen kendimi çok yoklukta hisseddiyorum. Benim yaşım 23 eşim 35 yaşında ilk kızımız, çocuktan dolayı vakit bile ayıramaz olduk birbirimize gerçi çocuk yokken de benim eşim biraz kendini çekiyordu, ben isteyince birlikte oluyorduk oda söylene söylene evleneli daha 1 sene oldu toplasan 20 kere birlikteliğimiz yok evlenir evlenmez hamile kaldım, hamilelik sürecim de korktu benimle birlikte olmaya herşeye tamam dedim ama doğum oldu herşey aynı artık birlikte bile olmak istemiyorum sevilmek istiyorum, dokunulmak istiyorum. Yani sonuçta eşim, eşime diyorum sadece dinliyor sorunumu anlatıyorum bende kadınım dokunulmak sevilmek istiyorum diyorum tamam birlikte olmayalım ama cilveleş benimle en azında ben ona da razıyım ama malesef ki öyle bişey de yok bende çok yoruldum artık ona bişeyler anlatmaktan kendimi 30 yaşında dul bi kadın hisseddiyorum. morelim çok bozuluyor bazen cidden çocuğum da alıp gitmek istiyorum bu evden de ondan da çocuğu bile hakettiğini düşünmüyorum. Eşime sorsan eşim yediğim içtiğin önünde her istediğin oluyor kafasında ben ana baba evindeyken de yediğim içtiğim benim önümdeydi daha rahattım hatta eve girmezdim gezmekten evlendim çocuk oldu adam yüzümüze bakmıyor. Kusura bakmayın kızlar biliyorum diyeceksiniz ki senin özel hayatından bizene ama kimseye anlatamıyorum o kadar doluyum ki herşey üstüme geliyor, dertleşmek istedim sadece 🥲
Canım valla erkekler 3 ayrılır biri kimisi çok istekli kimisi 2 haftada birde yapsan yeter modunda kimiside dengeli bize dengesizleri düşmüş benimkide hergün versem bıkmaz yani sende sıkıntı yok sıkıntı erkeklerde hiç üzülme gerçekten yaş farkı çok yoruyor insanı benim eşimde 8 yaş büyük benden ben 18 dim oda 27 di 4 yıl olacak evleneli yeni yeni düzenimiz oturuyor veya beni yeni yeni anlamaya başladı Allah kolaylık versin hepimize😏🤲

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Evet benim adımı da sorsan beni çok seviyor 😂😂. Allah affetsin onları Ben artık takmıyorum bile 😂😂

En güzel yaşlarımızda bok varmış gibi evlenmişiz şimdi birbirimize ağlıyoruz

Umrumda bile değil biliyor musun hiç takmıyorum artık
Bence bı danışmana gitmeli böyle nereye kadar idare edeceksin ki canm

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar