Eşinizle aranız nasıl kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Eşinizle aranız nasıl kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,445 kez görüntülenmiş, 142 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Eşinizle aranız nasıl kızlar
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumum oldu 47 48 gün oldu hemen hemen kendimi çok yoklukta hisseddiyorum. Benim yaşım 23 eşim 35 yaşında ilk kızımız, çocuktan dolayı vakit bile ayıramaz olduk birbirimize gerçi çocuk yokken de benim eşim biraz kendini çekiyordu, ben isteyince birlikte oluyorduk oda söylene söylene evleneli daha 1 sene oldu toplasan 20 kere birlikteliğimiz yok evlenir evlenmez hamile kaldım, hamilelik sürecim de korktu benimle birlikte olmaya herşeye tamam dedim ama doğum oldu herşey aynı artık birlikte bile olmak istemiyorum sevilmek istiyorum, dokunulmak istiyorum. Yani sonuçta eşim, eşime diyorum sadece dinliyor sorunumu anlatıyorum bende kadınım dokunulmak sevilmek istiyorum diyorum tamam birlikte olmayalım ama cilveleş benimle en azında ben ona da razıyım ama malesef ki öyle bişey de yok bende çok yoruldum artık ona bişeyler anlatmaktan kendimi 30 yaşında dul bi kadın hisseddiyorum. morelim çok bozuluyor bazen cidden çocuğum da alıp gitmek istiyorum bu evden de ondan da çocuğu bile hakettiğini düşünmüyorum. Eşime sorsan eşim yediğim içtiğin önünde her istediğin oluyor kafasında ben ana baba evindeyken de yediğim içtiğim benim önümdeydi daha rahattım hatta eve girmezdim gezmekten evlendim çocuk oldu adam yüzümüze bakmıyor. Kusura bakmayın kızlar biliyorum diyeceksiniz ki senin özel hayatından bizene ama kimseye anlatamıyorum o kadar doluyum ki herşey üstüme geliyor, dertleşmek istedim sadece 🥲
Iyi yapdin guzelim bazen yakinlarinla dertlewmekdense hic tanimadigina kendini anlatmaq daha iyi geliyor benimde ewim cok soyuq bi insan ben ona wunu wu yap soylemesem asla yapmaz evlilymizin 1 sensi olucak benim birlikde olmak gibi bi sikintim yok acikcasi hep o istiyor zaten benden cok 4 ay bi yerde yawadik 5 aydir yurt diwinda wimdi bebek dogacak gel diyorum gelmiyor iwde her kesin kendi prablemleri kendisi icin agir 😐 bazen cocuk gibi davraniyorlar benimde cok zoruma gidiyor amma ne yapayim

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumum oldu 47 48 gün oldu hemen hemen kendimi çok yoklukta hisseddiyorum. Benim yaşım 23 eşim 35 yaşında ilk kızımız, çocuktan dolayı vakit bile ayıramaz olduk birbirimize gerçi çocuk yokken de benim eşim biraz kendini çekiyordu, ben isteyince birlikte oluyorduk oda söylene söylene evleneli daha 1 sene oldu toplasan 20 kere birlikteliğimiz yok evlenir evlenmez hamile kaldım, hamilelik sürecim de korktu benimle birlikte olmaya herşeye tamam dedim ama doğum oldu herşey aynı artık birlikte bile olmak istemiyorum sevilmek istiyorum, dokunulmak istiyorum. Yani sonuçta eşim, eşime diyorum sadece dinliyor sorunumu anlatıyorum bende kadınım dokunulmak sevilmek istiyorum diyorum tamam birlikte olmayalım ama cilveleş benimle en azında ben ona da razıyım ama malesef ki öyle bişey de yok bende çok yoruldum artık ona bişeyler anlatmaktan kendimi 30 yaşında dul bi kadın hisseddiyorum. morelim çok bozuluyor bazen cidden çocuğum da alıp gitmek istiyorum bu evden de ondan da çocuğu bile hakettiğini düşünmüyorum. Eşime sorsan eşim yediğim içtiğin önünde her istediğin oluyor kafasında ben ana baba evindeyken de yediğim içtiğim benim önümdeydi daha rahattım hatta eve girmezdim gezmekten evlendim çocuk oldu adam yüzümüze bakmıyor. Kusura bakmayın kızlar biliyorum diyeceksiniz ki senin özel hayatından bizene ama kimseye anlatamıyorum o kadar doluyum ki herşey üstüme geliyor, dertleşmek istedim sadece 🥲
Çok gzl bir kadınsın sen sana bsy diyicem ama nolur yanlış anlama bni

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Iyi yapdin guzelim bazen yakinlarinla dertlewmekdense hic tanimadigina kendini anlatmaq daha iyi geliyor benimde ewim cok soyuq bi insan ben ona wunu wu yap soylemesem asla yapmaz evlilymizin 1 sensi olucak benim birlikde olmak gibi bi sikintim yok acikcasi hep o istiyor zaten benden cok 4 ay bi yerde yawadik 5 aydir yurt diwinda wimdi bebek dogacak gel diyorum gelmiyor iwde her kesin kendi prablemleri kendisi icin agir 😐 bazen cocuk gibi davraniyorlar benimde cok zoruma gidiyor amma ne yapayim
🙁🙁🙁 bu erkekler ne kadar kötü ya 🙁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok gzl bir kadınsın sen sana bsy diyicem ama nolur yanlış anlama bni
Hayır aşkım yanlış anlamam

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
🙁🙁🙁 bu erkekler ne kadar kötü ya 🙁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır aşkım yanlış anlamam
Bnm kuzenimin eşi de öyleydi canm hani birlikte olmak istemiyordu kuzenim diyodu bn yanaşmazsam yanaşmazdi en son doktora gidelim demişti kabul etmemişti zorla gtrmustu nasıl desem ki sana şimdi kadınlara karşı bsy hissetmediğini söylemişti özür dilerim bunu söylediğim için gerçekten canım ama böyle bsy Allah korusun olmuş olabilir varsa da tedavi ile düzelir 😔

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar