evimde buldum Arapça yazı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Buketttt tarafından oluşturulan evimde buldum Arapça yazı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,581 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı evimde buldum Arapça yazı
Konbuyu başlatan Buketttt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Siyah torbası ve ipi varsa eyer bunun dışında muskadir o üzerindeki ise kuran yazısı nazar duası falandır o şimdilerde ise büyü diye birsey yoktur öyle batıl şeylere inanmayın
Büyü vardır hurafe yada batıl inanç değildir . Kuran-ı Kerim de bile açıkça belirtilmiştir . Peygamber efendimiz”s.a.v.” Haram olarak belirtmiştir hatta .

Kur'an'da sihir küfür sayılır (Bakara:102), büyü yapanlar yerilir (Taha: 69, Yunus:77). Bakara suresinde (102) Harut ve Marut kıssası anlatılır. Bunlar iki melek veya insan olup, büyü bilgisi verilmiş, onlar bilgileri insanlara öğretmiş, şeytan ve cinler bu bilgileri alarak kullanınca başlarına azap indirilmiştir.

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Büyü vardır hurafe yada batıl inanç değildir . Kuran-ı Kerim de bile açıkça belirtilmiştir . Peygamber efendimiz”s.a.v.” Haram olarak belirtmiştir hatta .

Kur'an'da sihir küfür sayılır (Bakara:102), büyü yapanlar yerilir (Taha: 69, Yunus:77). Bakara suresinde (102) Harut ve Marut kıssası anlatılır. Bunlar iki melek veya insan olup, büyü bilgisi verilmiş, onlar bilgileri insanlara öğretmiş, şeytan ve cinler bu bilgileri alarak kullanınca başlarına azap indirilmiştir.
Ben büyülere inanmıyorum Allah herseyi görüyor yapanda edenide görüyor melekler koruyor illa her arapca yazisuda büyü olmak zorunda deyil belki biri düşürdü onu misafir falan herkez alıyor evine sonuçta

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Daha bekarken yengem evi temizlerken muska bulmuştu büyüydü bi arada bizim baca deliğinde yumurta çıktı içi simsiyahtı hocaya sorduk büyü yapmışlar dedi hocaya sormadan yakmak veya suya atmak doğru değil bazısının etkisi hala kalabiliyor önce büyüyü bozup sonra ne gerekiyorsa yapmak gerek

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Büyü nasıl yok kız çok duydum ben evine gizli muska koyuldugunu bence acil bi hocaya götür burdakiler ne bilsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eğer istersen tanıdığım bir imam var atalım ona yorumlasin 🤔🤔
Be imde bi sürü arkadaşm var Arapçayı bilen arkadaşlarım var onlar bile çevirebilir onu

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Yok mudur 😂😂emin misin cnm

Canım ceviride çevirdim ama birşey anlamadım
Bu arada ben e büyü eminim çünkü dua vs.olsaydi Bismillahirrahmanirrahim ile başlardı

Canım fotoyu tam çek kırışık olmasın kağıt bakayım ne yazıyor bilen bir tanıdığım da yokki
Kız çeviri çarpılmış herhalde o ne biçim çeviri 😅

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ben büyülere inanmıyorum Allah herseyi görüyor yapanda edenide görüyor melekler koruyor illa her arapca yazisuda büyü olmak zorunda deyil belki biri düşürdü onu misafir falan herkez alıyor evine sonuçta
İnanınıp inanmamak sana kalmış bir şey ama sen kalkıpta kuran da var olan bir şeye hurafe diyemezsin canım . Biz illaki büyüdür demedik zaten hocaya göster o sana gerekli açıklamayı yapar dedik . Kalmış ki iyilikle başlayan her şeyde Bismillahirrahmanirrahim yazısı en başta yazar

Daha bekarken yengem evi temizlerken muska bulmuştu büyüydü bi arada bizim baca deliğinde yumurta çıktı içi simsiyahtı hocaya sorduk büyü yapmışlar dedi hocaya sormadan yakmak veya suya atmak doğru değil bazısının etkisi hala kalabiliyor önce büyüyü bozup sonra ne gerekiyorsa yapmak gerek
Katılıyorum bana yapılan büyüde hoca akarsuya bırakın demişti büyü yapılan kişi bilmesin sadece denilmiş atıldığı günü biliyorum ama babamın nereye attığını bilmiyorum şükür ki o pislik aciz insandan ailecek kurtulduk ay ay 🤦🏻‍♀️

Kız çeviri çarpılmış herhalde o ne biçim çeviri 😅
Allahım hazal ya 😂😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İnanınıp inanmamak sana kalmış bir şey ama sen kalkıpta kuran da var olan bir şeye hurafe diyemezsin canım . Biz illaki büyüdük demedik zaten hocaya göster o sana gerekli açıklamayı yapar dedik . Kalmış ki iyilikle başlayan her şeyde Bismillahirrahmanirrahim yazısı en başta yazar

Katılıyorum bana yapılan büyüde hoca akarsuya bırakın demişti büyü yapılan kişi bilmesin sadece denilmiş atıldığı günü biliyorum ama babamın nereye attığını bilmiyorum şükür ki o pislik aciz insandan ailecek kurtulduk ay ay 🤦🏻‍♀️

Allahım hazal ya 😂😂
İyiki kurtulmuşsunuz canm yoksa daha çok başınıza bela olurdu

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İyiki kurtulmuşsunuz canm yoksa daha çok başınıza bela olurdu
Yok kız kadının bütün derdi benimleydi ya 😂😂. Biz büyü yapıldığını öğrendiğimizde babamın köyde arkadaşının babası hoca direk ona sorduk gösterdik hoca annemle konuşmak istedi kızınız ayıptır söylemesi adet kanı ile büyü yapılmış demiş düşün sonra da kimin yaptığını normalde söylemiyorlar ama sırf babam tanıdık diye baş harfini verdiler ailenizden sürekli sizinle iç içe olan biri diye belirtmiş sonra araya mesafe koyduk 🤦🏻‍♀️. Sonra da dayımla boşandılar zaten

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Yok kız kadının bütün derdi benimleydi ya 😂😂. Biz büyü yapıldığını öğrendiğimizde babamın köyde arkadaşının babası hoca direk ona sorduk gösterdik hoca annemle konuşmak istedi kızınız ayıptır söylemesi adet kanı ile büyü yapılmış demiş düşün sonra da kimin yaptığını normalde söylemiyorlar ama sırf babam tanıdık diye baş harfini verdiler ailenizden sürekli sizinle iç içe olan biri diye belirtmiş sonra araya mesafe koyduk 🤦🏻‍♀️. Sonra da dayımla boşandılar zaten
Ya bu insanlae hiç mi öbür dünyayı düşünmüyorlar ne diye boş şeylerle uğraşıyorlar hiç anlamıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar