Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gittiği hoca ona ne yapmasını söyler canım banada yapılmıştı dayımın karısı tarafından hoca bize hiç uğramadınız bir akarsuya bırakın ama arkanıza bile dönmeyin demişti. Ben hala nereye bırakıldığını bilmiyorum gidip babam bırakmıştı . O kadar pislik insanlar var ki dünya üzerinde
Müge Anlı’da çıkmıştı ya bi tane üfürükçü iddiaa kuponlarını doritoslara sarıp millete büyü diye satıyormuş bu da onun bi tık üstü herhalde tam Arapça bilmeyen hoca
Ben büyülere inanmıyorum Allah herseyi görüyor yapanda edenide görüyor melekler koruyor illa her arapca yazisuda büyü olmak zorunda deyil belki biri düşürdü onu misafir falan herkez alıyor evine sonuçta
Canım diyorsun ki büyüye inanmıyorum Allah'görüyor.. kuranı kerim de yazıyor büyü diye birşey var araştır bence bilmeden konuşma böyle Ona bakarsan Allah 'herşeyi görüyo evettt bak iyilikte var kötülükte o zaman hiç kötülük olmasına izin vermeseydi dünya hep iyi insanlarla olurdu dünyanın amacı kalmazdı yani bir konu hakkında yorum yapmadan önce bir düşün bazen postlara verdiğin cevapları okuyorum şaşırıyorum sana
Birde diyorsun ki belki biri düşürdü dusurse ortada meydanda olur dimi mantıken oranın buranın altında saklı halde bulunmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benim halam da bize çok büyü yaptı ama işte içinde iyilik varsa Allah bir şekilde seni koruyor karşına çıkartıyor boşu boşuna ahiretlerini yakıyorlar
Müge Anlı’da çıkmıştı ya bi tane üfürükçü iddiaa kuponlarını doritoslara sarıp millete büyü diye satıyormuş bu da onun bi tık üstü herhalde tam Arapça bilmeyen hoca
Canım diyorsun ki büyüye inanmıyorum Allah'görüyor.. kuranı kerim de yazıyor büyü diye birşey var araştır bence bilmeden konuşma böyle Ona bakarsan Allah 'herşeyi görüyo evettt bak iyilikte var kötülükte o zaman hiç kötülük olmasına izin vermeseydi dünya hep iyi insanlarla olurdu dünyanın amacı kalmazdı yani bir konu hakkında yorum yapmadan önce bir düşün bazen postlara verdiğin cevapları okuyorum şaşırıyorum sana
Birde diyorsun ki belki biri düşürdü dusurse ortada meydanda olur dimi mantıken oranın buranın altında saklı halde bulunmaz
Aynen valla birşey anlamadım müge anliyada bir ben çıkmadım cidden
Çevirsinler o zaman
Bilemiyoruz canım . Yani benden ne istediğini kimse bilmiyor hoca sadece evden soğusun ve evden gitmesi üzerine yapılan bir büy dedi . Cidden de öyleydi son zamanlarda aşırı soğumuştum evden hatta en son eşyamı toplayıp gizli gizli kaçacaktım nereye gittiğimi bilmeden annem o gece farketti öyle sonradan ortaya çıktı her şey . Büyü bozulduktan sonra bende rahatladım
Aynen valla birşey anlamadım müge anliyada bir ben çıkmadım cidden
Çevirsinler o zaman
Benim halam da bize çok büyü yaptı ama işte içinde iyilik varsa Allah bir şekilde seni koruyor karşına çıkartıyor boşu boşuna ahiretlerini yakıyorlar