evimde buldum Arapça yazı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Buketttt tarafından oluşturulan evimde buldum Arapça yazı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,585 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı evimde buldum Arapça yazı
Konbuyu başlatan Buketttt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Canım diyorsun ki büyüye inanmıyorum Allah'görüyor.. kuranı kerim de yazıyor büyü diye birşey var araştır bence bilmeden konuşma böyle Ona bakarsan Allah 'herşeyi görüyo evettt bak iyilikte var kötülükte o zaman hiç kötülük olmasına izin vermeseydi dünya hep iyi insanlarla olurdu dünyanın amacı kalmazdı yani bir konu hakkında yorum yapmadan önce bir düşün bazen postlara verdiğin cevapları okuyorum şaşırıyorum sana
Birde diyorsun ki belki biri düşürdü dusurse ortada meydanda olur dimi mantıken oranın buranın altında saklı halde bulunmaz 🙄🙄🙄🙄🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😂😂 Aynen valla birşey anlamadım müge anliyada bir ben çıkmadım cidden 😂😂

Çevirsinler o zaman

Ya senden ne istemiş kadın niye yapmış
Daha atmadim ama resmini aticam geçen gün atmıştım

Bilemiyoruz canım . Yani benden ne istediğini kimse bilmiyor hoca sadece evden soğusun ve evden gitmesi üzerine yapılan bir büy dedi . Cidden de öyleydi son zamanlarda aşırı soğumuştum evden hatta en son eşyamı toplayıp gizli gizli kaçacaktım nereye gittiğimi bilmeden annem o gece farketti öyle sonradan ortaya çıktı her şey . Büyü bozulduktan sonra bende rahatladım
Keşke biride bana büyü yapsa da beynim yıkansa belki kocama geri giderdim 😁

Bilemiyoruz canım . Yani benden ne istediğini kimse bilmiyor hoca sadece evden soğusun ve evden gitmesi üzerine yapılan bir büy dedi . Cidden de öyleydi son zamanlarda aşırı soğumuştum evden hatta en son eşyamı toplayıp gizli gizli kaçacaktım nereye gittiğimi bilmeden annem o gece farketti öyle sonradan ortaya çıktı her şey . Büyü bozulduktan sonra bende rahatladım

Son düzenleme:

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Benim halam da bize çok büyü yaptı ama işte içinde iyilik varsa Allah bir şekilde seni koruyor karşına çıkartıyor boşu boşuna ahiretlerini yakıyorlar

Müge Anlı’da çıkmıştı ya bi tane üfürükçü iddiaa kuponlarını doritoslara sarıp millete büyü diye satıyormuş bu da onun bi tık üstü herhalde tam Arapça bilmeyen hoca 😅
Halan mı 🥺😱😱kız insan yegenine nasıl büyü yapar Allah'ım sana geliyorum 🥴

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Daha atmadim ama resmini aticam geçen gün atmıştım

Öyle deme canım . Rabbimin bir bildiği var demek ki . Hayır gibi görünen de şer, şer gibi görünende hayır vardır belki senin için hayırlısı Allah katında bu

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Büyü vardır hurafe yada batıl inanç değildir . Kuran-ı Kerim de bile açıkça belirtilmiştir . Peygamber efendimiz”s.a.v.” Haram olarak belirtmiştir hatta .

Kur'an'da sihir küfür sayılır (Bakara:102), büyü yapanlar yerilir (Taha: 69, Yunus:77). Bakara suresinde (102) Harut ve Marut kıssası anlatılır. Bunlar iki melek veya insan olup, büyü bilgisi verilmiş, onlar bilgileri insanlara öğretmiş, şeytan ve cinler bu bilgileri alarak kullanınca başlarına azap indirilmiştir.
Allah uzak etsin yapanda yaptiranda çok günahı var çok korkarım böyle seylerden

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar