Daha atmadim ama resmini aticam geçen gün atmıştımCanım diyorsun ki büyüye inanmıyorum Allah'görüyor.. kuranı kerim de yazıyor büyü diye birşey var araştır bence bilmeden konuşma böyle Ona bakarsan Allah 'herşeyi görüyo evettt bak iyilikte var kötülükte o zaman hiç kötülük olmasına izin vermeseydi dünya hep iyi insanlarla olurdu dünyanın amacı kalmazdı yani bir konu hakkında yorum yapmadan önce bir düşün bazen postlara verdiğin cevapları okuyorum şaşırıyorum sana
Birde diyorsun ki belki biri düşürdü dusurse ortada meydanda olur dimi mantıken oranın buranın altında saklı halde bulunmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen valla birşey anlamadım müge anliyada bir ben çıkmadım cidden
Çevirsinler o zaman
Ya senden ne istemiş kadın niye yapmış
Keşke biride bana büyü yapsa da beynim yıkansa belki kocama geri giderdimBilemiyoruz canım . Yani benden ne istediğini kimse bilmiyor hoca sadece evden soğusun ve evden gitmesi üzerine yapılan bir büy dedi . Cidden de öyleydi son zamanlarda aşırı soğumuştum evden hatta en son eşyamı toplayıp gizli gizli kaçacaktım nereye gittiğimi bilmeden annem o gece farketti öyle sonradan ortaya çıktı her şey . Büyü bozulduktan sonra bende rahatladım
Keşke biride bana büyü yapsa da beynim yıkansa belki kocama geri giderdimBilemiyoruz canım . Yani benden ne istediğini kimse bilmiyor hoca sadece evden soğusun ve evden gitmesi üzerine yapılan bir büy dedi . Cidden de öyleydi son zamanlarda aşırı soğumuştum evden hatta en son eşyamı toplayıp gizli gizli kaçacaktım nereye gittiğimi bilmeden annem o gece farketti öyle sonradan ortaya çıktı her şey . Büyü bozulduktan sonra bende rahatladım
Son düzenleme: