Hayır canım ben aileme söyledim bir kaç kez rüyama saçma sapan büyü saklanan şeyler girdi sürekli bir ara kafayı takıp iyice araştırdım insan kendine büyü yapıldığını hisseder mi diye . Sonra normalde küçükken yaşadığım bir olay hariç ailemle aram her zaman iyidir son zamanlarda ben ben değildim
. Yani aşırı soğumuş anneme sesi çıkmayan bağırmayan ben bağırır olmuştum sürekli evden çıkıp kapıda durmak istiyordum . En son zaten artık duvarların üstüme üstüme gelmesi ve sinir krizi geçirmem son radde oldu . Normalde babamgil hocayı benim sakinleşmem adına aramıştı neden bu denli değiştiğimi düşünemem için hatta psikiyatriste bile gittim . O zaman hoca da çıktı her şey ortaya adet kanımın üzerine hatta bizzat adet kanım kullanılarak yapılmış hoca direk onların evi evimizin bir arka dairesinde size çok yakın baş harfini vereyim dedi düşün babamla annem akraba bile değil o yengem hiç alakasız bir şehirden yani baş harfini verip çok yakınınızda sürekli birbirinize gidip geliyorsunuz demişti. Biz o zaman ses çıkarmadık aradan 1 hafta geçti kadın babama demiş işte enişte bizde kardeşimle baya oluyor Çankırı’da büyü yapan bir hocaya gittik diye . Taşlar o zaman oturmuştu baya kavga gürültü oldu . Ondan sonra uzak durdum evlerine gitmedim annemde asla çağırmadı. Hoca bize yapılan büyüyü aracı ile gönderdi babam onu direk alıp suya götürüp attı zaten ondan sonra düzeldim ben . Zamanında babamı seven bir kadın aynı büyüyü annemde yapmış mesela hadi onun derdi belli babam da
. O kadınla aramda o kadar yaş var dayımla evli derdi benimle ne onu bilemiyoruz