Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varGaziantepde cengiz Gökçek kadin dogumda doğum yapan varmı nasil bi hastane ?
1 hafta kaldı dogumuma yakın yer diye Cengiz Gökçege gidiyodum kontrollere ama doğum için düşünmedim diger hastanelerede gitmedim böyle olacağını bilseydim giderdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
1 hafta kaldı dogumuma yakın yer diye Cengiz Gökçege gidiyodum kontrollere ama doğum için düşünmedim diger hastanelerede gitmedim böyle olacağını bilseydim giderdim
Cok sacma salakca bisey bu ya napcaz evdemi doğurcaz bu devirde acaba
Onlarda haklı bir bakıma geçmişini bilmeden nasıl sorumluluğunu alsınlar.Hamileyken ne ilaç kullandın?Neler geçirdin bebeğinde neler var? Hiç tedavi gördün mü ekstra bir şey için?Kansızlık var mı?Bir sürü komplikasyon olabilir onun için dosyan olan yere yönlendiriyorlar.Bir de yığılma olmasın diye de düşünebilirler kapasite belli sonuçta hastanelerin.Ben geçen gözden randevu aldım Aralık’a verdiler
Cok sacma salakca bisey bu ya napcaz evdemi doğurcaz bu devirde acaba