Senin gibi boş insanın bir bilgiye dahi sahip olmaması terbiyesiz olması ne kadar kötü birşey canım hayatım var senin gibi boş insanlara daha çok bilgi verebilmek için burdayım niyeyse burdaki cevaplar seni tatmin edemiyor veya algilama problemi yaşayan beyne sahipsin ne kadar yazık sana simdi uzalda kal nasılsa beynin almıyor
Ne alaka diye yorumladım şahsen yazmak için yazmayın kendini böyle motive ediyorsun demekki “laf soktuğunu sanarak”ilk okul seviyesi sen gerçek hayatta bi yere gelememiş burda doktorculuk oynamak isteyen verdiği bilgilerin önemli olduğunu zanneden zavallı birisin neyse oynamaya devam et ağlamave ayrıca sizi ne ilgilendirir bu uygulamanın avukatımısınız herşeye o pis burnunuzu sokmaktan vazgeçinSenin gibi boş insanın bir bilgiye dahi sahip olmaması terbiyesiz olması ne kadar kötü birşey canım hayatım var senin gibi boş insanlara daha çok bilgi verebilmek için burdayım niyeyse burdaki cevaplar seni tatmin edemiyor veya algilama problemi yaşayan beyne sahipsin ne kadar yazık sana simdi uzalda kal nasılsa beynin almıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bana verecek cevap bulamadın galiba kişi kendinden bilir işi diyerek konuyu kapıyorum kendini geliştirememiş insanlarla dolu bir uygulama olduğunu bir kez daha teyit ettiniz teşekkürlerAynen başka bişey arıyorlar galiba uygulama değil bence